HOROSCOP 8 IANUARIE. Berbecii îşi pot rezolva problemele financiare dacă...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec - Este o perioadă în care ar trebui să pui accent pe mediere deoarece poţi îmbunătăţi relaţia cu colaboratorii şi poţi rezolva anumite probleme de ordin financiar. Îţi doreşti confort şi o atmosferă liniştită în jurul tău fiindcă acest lucru te poate echilibra şi ajuta să fii mai focusat pe ceea ce ai de făcut. Astăzi este o zi benefică pentru odihnă, hrană sănătoasa şi chiar câteva exerciţii fizice. Corpul se va relaxa şi îţi va răspunde cu recunoştinţă.

Taur - În acest final de săptămână astrele îţi aduc şansa de a reuşi să renunţi la vechi obiceiuri, valori morale şi convingeri care au îngreunat evoluţia ta în trecut. Dacă nu ai curajul să faci anumite schimbări în viaţa ta, încearcă măcar un moment să vizualizezi cum ar fi viaţa ta în urma acestor schimbări. În momentul în care eşti observator al propriei vieţi, vei vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă care te poate face să fii mai optimist.  

Gemeni - Lasă lucrurile să curgă de la sine şi să accepţi că orice lucru se întâmplă cu un scop care în final îţi va fi favorabil şi te va ajuta să evoluezi. Ai neglijat în ultimul timp viaţa socială şi întâlnirile cu prietenii. Reconsideră acest lucru, fiindcă acestea sunt un izvor de energie pentru tine. Chiar dacă partenerul te cunoaşte şi tu crezi că poate intuieşti nevoile tale, ar fi bine să încerci totuşi să defineşti mai bine ceea ce îţi doreşti.

Rac - O zi potrivită pentru activităţi creative, pentru a pune în practică idei care îţi încălzesc inima şi te fac să te simţi din nou copil. Ar fi bine să încerci să iei legătura cu persoane dragi pe care le-ai neglijat în ultima perioadă şi să petreceţi o seară de neuitat. Totodată, nu te lăsa copleşit de anumite amintiri sau probleme din trecut şi să te focusezi pe momentul prezent şi pe ceea ce ai de făcut.

Leu - Planul sentimental este favorizat de astre, iar partenerul îţi poate oferi momente foarte plăcute. Redescoperi plăcerea de a fi iubit şi dorit. În această perioadă ar fi indicat să te bucuri mai mult de viaţă şi să-ţi permiţi să fii mai indulgent cu tine şi mai mult atent cu sănătatea ta. Dacă ai avut probleme la birou sau cu banii, azi poţi găsi soluţii cu ajutorul unui prieten. Vorbele lui te vor încuraja şi vei acţiona cu mult aplomb.

Fecioară - Încearcă să fii mai atent şi mai focusat pe ceea ce ai de făcut acasă fiindcă este posibil să reuşeşti să câştigi încrederea celor dragi şi chiar laudele lor. În această perioadă au loc evenimente care pot aduce lumina în viaţa personală sau în plan familial. Totodată, poţi primi veşti bune în legătură cu nişte rude. Este un moment bun pentru a te bucura de rezultatele muncii tale.

Balanţă - – În următoarea perioadă fii pe fază la oportunităţile ce apar în faţa ta pentru a câştiga mai mult – poţi primi cadou obiectele pe care ţi le doreai, poţi beneficia de bani mult mai uşor sau veniturile îţi pot creşte fără a depune prea mult efort! Nu sta pe gânduri foarte mult şi lasă-te purtat de ceea ce îţi spune intuiţia în acest moment. În domeniul iubirii, pasiunea şi dorinţa sunt cuvintele care definesc relaţia în care te afli.

Scorpion - Domeniul serviciului şi al carierei poate trece în următoarea perioadă prin unele schimbări favorabile – un proiect nou pe care să îl iniţiezi, o avansare sau perspective noi de a căştiga mai mult! Focusează-te pe responsabilităţile ce ţi se cer şi pe amănunte, dând dovadă de maturitate şi profesionalism în abordare. Este important să nu amâni pe altădată ceea ce ai de făcut şi să îţi dai tot interesul pentru munca pe care o depui!  

Săgetător - Următoarea perioadă se arată foarte benefică pentru a face o schimbare în locul în care trăieşti – poate apărea o mutare de casă, o dorinţă de a-ţi infrumuseţa spaţiul sau de a achiziţiona obiecte frumoase de care să te înconjori. Foloseşte acest tranzit pentru a investi în ceea ce îţi face plăcere şi în ceea ce te ajută să te simţi confortabil. Pune accent pe starea de bine şi pe bunăstare!  

Caprocorn - Domeniul financiar este avantajat în următoarea perioadă, aşa că profită de aspectele astrale favorabile pentru a câştiga, pentru a negocia cu cât eşti remunerat în munca pe care o depui şi pentru a-ţi spori resursele de care dispui. În domeniul iubirii, următoarea perioadă se arată mai intensă, mai pasională şi mai tumultoasă. Deşi relaţia în care te afli poate trece printr-o criză, sentimentele ulterioare ei pot fi mult mai puternice!

Vărsător -  În următoarea perioadă activităţile tale zilnice şi preocupările pe care le ai pot cunoaşte o transformare profundă. Devii mult mai interesat de faţa nevăzută a lucrurilor, de esenţă sau de spiritualitate! Este un moment bun în care să meditezi la ceea ce îţi aduce bucurie şi în care să ai revelaţii despre propria persoană. În domeniul iubirii, fereşte-te de relaţiile secrete şi fii cu băgare de seamă la aspectele negative ce pot ieşi acum la suprafaţă.

Peşti - Dragostea se poate înfiripa acum chiar în cercul de prieteni pe care îl frecventezi – o persoană pe care o cunoşti bine te poate atrage altfel decât o făcea până în prezent. Cântăreşte bine această situaţie şi analizează dacă este un pas favorabil pentru voi. În domeniul carierei, poţi cunoaşte nişte persoane influente care să îţi propună unele proiecte financiare sau care să îţi faciliteze drumul către succes.

Citeste despre:previziuni astrologice, toate zodiile, fiecare zodie, barbara bacauanu, destin


Share On Facebook