HOROSCOP 9 IANUARIE. Pentru balanţe este indicat să îşi menţină cumpătul dacă sunt provocate

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec - Prima zi a săptămânii se arată aglomerată pentru tine, mai ales că Mercur, planeta comunicării, iese din ciclul retrogradării. Următoarea perioadă este bună pentru discuţiile legate de carieră, pentru semnarea contractelor, pentru negocieri şi pentru demararea acelor proiecte ce au fost amânate sau blocate. Luna se află şi ea în casa comunicării facilitând discursurile, înţelegerea şi buna desfăşurare a lucrurilor.

Taur - Luna se află astăzi în casa banilor, dar în aspecte mai puţin pozitive cu Venus, mica benefică. Ca atare, poţi avea parte de unele disensiuni la locul de muncă, de tensiune şi de unele discuţii în contradictoriu. Nu pune accent pe bârfă sau pe neînţelegeri, ci concentrează-te pe partea materială, pe închiderea unor datorii sau achitarea unor taxe cu care ai rămas restant şi pe care trebuie să le onorezi.

Gemeni - Luna se află în semnul tău zodiacal, aspect astral care predispune la unele schimbări de natură emoţională şi la fluctuaţii în atitudinea pe care o afişezi. Este indicat să nu pui la suflet tot ceea ce vine către tine, să fii mai flexibil şi mai detaşat în faţa provocărilor şi să te axezi mai mult pe familie şi pe cei dragi. Totodată, este o perioadă bună în care să iei unele hotărâri împreună cu persoana iubită, în care să faceţi planuri şi în care să definitivaţi unele aspecte ale relaţiei voastre.

Rac - Astăzi este posibil să fii un pic mai îngândurat, mai introspect şi mai axat pe latura ta interioară, aspect care te va ajuta să tragi unele concluzii despre situaţiile întâmpinate până acum şi care te va ajuta să te echilibrezi emoţional sau psihic. În acelaşi timp, următoarea perioadă de câteva zile este bună pentru discuţiile ce ţin de locul de muncă, pentru negocieri sau pentru angajarea într-un nou proiect.

Leu - Viaţa socială este bine aspectată acum, ca atare încearcă să ieşi la evenimente, la întâlniri cu prietenii, la un film sau la o piesă de teatru. Comunicarea cu cei din anturaj te va ajuta să iei unele decizii importante, să afli noi informaţii care te privesc personal sau să îţi descarci sufletul de unele poveri. Dacă ai de lămurit ceva important faţă de copiii tăi, acum este un moment favorabil pentru a iniţia un dialog.

Fecioară - Perioada nefavorabilă în care unele aspecte legate de casă şi de familie erau posibile s-a terminat, ca atare poţi demara noi acţiuni, poţi rezolva ceea ce te-a apăsat sau poţi face un pas înainte. Nu amâna pe mâine ceea ce poţi face astăzi şi fi mult mai practic şi mai deteminat, deoarece rişti să te împraştii în mai multe direcţii în acelaşi timp. Luna se află în casa carierei tale, aspect care pune accentul şi pe muncă, dar şi pe noi informaţii care te-ar putea ajuta să progresezi.

Balanţă - Aspectul de cuadratură dintre Lună şi Marte nu este favorabil discuţiilor în contradictoriu, mai ales că poate genera unele conflicte sau tensiuni la care nu îţi doreşti să iei parte. Ca atare, încearcă să îţi menţii cumpătul dacă eşti provocat, să fii diplomat şi să ai înţelegere pentru cei care sunt mai impulsivi în felul de a coomunica. Totodată, nu este un moment bun în care să începi o colaborare sau în care să te asociezi.

Scorpion - Chiar dacă următoarele zile sunt favorabile negocierilor, discuţiilor cu privire la bani şi contractelor, este bine ca astăzi să nu iei o decizie finală, ci să analizezi toate amânuntele până ajungi la o concluzie viabilă. Este indicat să fii mai atent la sănătate, mai ales la cea emoţională, care îţi poate aduce unele dezechilibre. Întăreşte-te în faţa provocărilor de la locul de muncă şi vei depăşi totul cu bine.

Săgetător - Mercur, planeta raţiunii şi a comunicării, este de astăzi în mers direct în semnul tău zodiacal, ceea ce îţi permite să iei deciziile pe care până în prezent doar le-ai analizat. Este posibil ca în următoarea perioadă să ai mai mult chef de vorbă, să emiţi păreri sau să te remarci prin felul în care gândeşti. Luna se află în casa parteneriatelor, dar în aspecte nefavorabile cu Saturn, ceea ce îţi sugerează că poţi fi într-un blocaj faţă de o persoană cu care colaborezi. Aşteaptă câteva zile, lucrurile vor reveni la normal.

Capricorn - Este posibil ca astăzi să iei parte la o disensiune cu o persoană de la locul de muncă, mai ales dacă nu sunteţi în cele mai bune relaţii. Nu lăsa acest incident să îţi strice buna dispoziţie sau cheful de muncă, ai foarte multe lucruri pe care trebuie să le pui la punct sau să le rezolvi, aşa că începe-ţi săptămâna în forţă. Cuadratura dintre Lună şi Marte îţi poate aduce unele dezechilibre şi acasă, cu unul dintre membrii familiei, dar dacă reacţionezi cu maturitate şi înţelepciune, totul se va rezolva imediat.

Vărsător - Chiar dacă nu eşti în cea mai bună formă posibilă, iar starea interioară îţi creează emoţii contradictorii, este indicat să nu te laşi afectat şi să te concentrezi mai mult pe responsabilităţile şi sarcinile pe care le ai de definitivat. Dacă te simţi într-un impas, apelează la creativitate, care astăzi este la cote maxime sau inspiră-te din judecata simplă şi inocentă a unui copil. Totodată, discuţia cu un prieten te poate elibera de o prejudecată.

Peşti - Nu reacţiona impulsiv la cerinţele sau la doleanţele unei persoane din familie, aţi putea ajunge la un conflict pe care nu ţi-l doreşti cu adevărat. Dacă eşti nevoit să alegi între responsabilităţile de la locul de muncă şi cele de acasă, echilibrează balanţa încercând să le faci faţă amândorura. Venus se află în semnul tău zodiacal, motiv pentru care poţi apela la charm şi farmec personal pentru a depăşi mai uşor unele situaţii care te stresează.

Citeste despre:horoscop, horoscop 9 ianuarie 2017


Share On Facebook