Home » Cancan » Horoscop chinezesc 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie în parte

Horoscop chinezesc 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie în parte

De: Alina Nistor 31/12/2020 | 19:47
Horoscop chinezesc 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie în parte

2021 este Anul Bivolului în zodiacul chinezesc. Semnul zodiacal își va face simțită prezența începând cu 12 februarie. Bivolul este un animal puternic și nobil, harnic și domol, iar tot anul următor lucrurile se vor desfășura în contextul acestor caracteristici. Iată ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop chinezesc 2021 Șobolan

Carieră

Orice aspirație pe plan profesional va fi bine văzută, pentru că Bivolul iubește oamenii muncitori. Problemele pot aparea atunci cand va veni momentul să aleagă mijloacele pentru atingerea obiectivelor. Șobolanul va fi aspru criticat pentru viclenie în afaceri, potrivit Horoscop Urania.

Dragoste 

Anul Bivolului este o perioadă favorabilă pentru relații serioase sau întemeierea unei familii. Daca nu ati reusit pana acum sa construiti o relatie stabila, Bivolul vă va ajuta să legați o relație cu adevărat trainică.

Sănătate

Anul Bivolului va oferi multă energie și sănătate tuturor reprezentanților horoscopului chinezesc, dar în cazul Sobolanului totul va fi la superlativ. Nativii din această zodie au multă grijă de ei, fac controale medicale și iau toate măsurile necesare pentru prevenirea problemelor de sănătate. (VEZI ȘI: CELE MAI HAIOASE URĂRI DE ANUL NOU + FELICITĂRI ÎN IMAGINI CU CARE SĂ ÎȚI IMPRESIONEZI APROPIAȚII)

Horoscop chinezesc 2021 Bivol

Carieră

Potrivit Horoscop Urania, orice veți planifica va fi realizabil, dar va necesita eforturi considerabile. Ar fi indicat să urmați un curs de dezvoltare a competențelor profesionale: Bivolul apreciază profesionalismul și dorința de perfecționare.

Dragoste 

Nativii din zodia Bivolului care nu și-au găsit încă jumătatea, au șanse mari să-și întâlnească dragostea vieții lor și să-și întemeieze o familie. Bivolii care au deja un partener de viață își vor petrece anul în armonie.

Sănătate

În 2021, veți dedica mai mult timp propriei persoane. Pentru a vă menține în formă, va fi necesară o alimentație sănătoasă, un abonament la sala de fitness și alte exerciții fizice în aer liber.

Horoscop chinezesc 2021 Tigru

Carieră

Bivolul îi va oferi Tigrului resursele necesare pentru atingerea celor mai mari obiective. Curajul de a-și asuma riscuri îi va permite Tigrului să facă un salt considerabil în carieră, iar tendința de a se impune îl va determina să se afirme la maximum.

Dragoste 

Pe plan sentimental va fi un pic de agitație. Bivolul îl va aduce pe Tigru cu picioarele pe pământ și îl va tempera. Pentru mulți Tigri, acest an va fi o oportunitate excelentă de a duce relația la un alt nivel, potrivit Horoscop Urania.

Sănătate

În anul Bivolului Alb de Metal, toate zodiile din horoscopul chinezesc vor avea multă energie și o stare bună de sănătate. În cazul Tigrului, anul acesta orice boală trebuie mai degrabă prevenită decat tratată, pentru că procesul de vindecare poate dura luni bune. (VEZI ȘI: ROMÂNII AU CUCERIT DUBAIUL ÎNAINTE DE REVELION. PETRECERE CU ȘAMPANII-MAMUT ȘI MANELE, CA LA MARE, PE VREMURI)

Horoscop chinezesc 2021 Iepure

Carieră

Iepurele va reuși să se afirme și să realizeze multe. Vor veni susținători care îl vor îndruma, iar Iepurele va trebui doar să-și folosească abilitatea de a negocia.

Dragoste

Iepurele își va dori mai multă seriozitate în relații și va avea șanse mari să găsească persoana potrivită. Dorința Iepurelui de a avea o familie s-ar putea îndeplini anume în 2021.

Sanatate

Dacă aveți vreo problemă de sănătate, este timpul să o rezolvați. Trebuie acordată o atenție sporită sistemului nervos. Nu vă stresați, nu vă cufundați în muncă.

Horoscop chinezesc 2021 Dragon

Carieră

Este important ca Dragonul să nu-și supraestimeze puterile în momentul în care va lua o decizie extrem de importantă în ceea ce privește cariera și partea financiară. Bivolul va oferi Dragonului resursele necesare pentru îndeplinirea celor mai dificile sarcini.

Dragoste 

Dragonii vor face fapte eroice pentru persoana iubită (chiar și femeile Dragon). Bivolul îl poate astâmpăra un pic pe Dragon, înzestrându-l cu mai multă tandrețe și bunătate, dar trebuie și Dragonul să-și dorească acest lucru.

Sănătate

În anul Bivolului Alb de Metal, Dragonul va avea o stare de sănătate bună. Bivolul va reuși să-l tempereze în ciuda caracterului rebel. În 2021, nativii din această zodie ar trebui să acorde mai multă atenție sistemului nervos. (VEZI ȘI: EROII DE LA EXATLON, „ACTORI” ÎNTR-O TELENOVELĂ AD-HOC. CUM S-AR FI RĂZBUNAT PE „RĂZBOINICĂ” JANDARMUL „TRADUS” CU UN EX-CONCURENT DE LA „NINJA WARRIOR”)

Horoscop chinezesc 2021 Șarpe

Carieră

În anul 2021, Șarpele trebuie să-și stabilească obiective mari, fără să se teamă de eșec. Chiar dacă deocamdată nu este clar de unde va veni ajutorul, cu siguranță îl va avea la momentul potrivit.

Dragoste

În anul Bivolului de Metal, veți avea oportunitatea să găsiți un partener de nădejde. Viata familială a Șarpelui va fi anul acesta liniștită și stabilă. Singura problemă poate fi tendința voastră spre intrigi subtile.

Sănătate

Anul Bivolului aduce pentru Șarpe o îmbunătățire a stării generale. Acest lucru se va datora unui regim de viață sănătos, bazat pe o alimentație corectă și exerciții fizice. Evitați suprasolicitările, dormiți suficient și reduceți stresul.

Horoscop chinezesc 2021 Cal

Carieră

În anul Bivolului Alb de Metal, Calul va avea tot ce-i trebuie pentru a avansa în carieră. Există, însă, riscul să-și consume marea parte din energie chiar la început de drum. Nativii vor trebui să dea dovadă de prudență, spirit practic și o abordare rațională a vieții.

Dragoste 

Calul vrea să cunoască persoane noi, să rupă relațiile vechi, să-și schimbe anturajul, dar circumstațele îi vor pune piedici. Cu toate acestea, va fi în continuare important să vă extindeți cercul de cunoștințe, chiar dacă va trebui să faceți sacrificii.

Sănătate

În anul 2021, nativii din zodia Cal nu ar trebui să se îngrijoreze decât pentru riscul crescut de traumatisme. Așadar, e mai bine să vă ocupați de întărirea sistemului osos și muscular. Luați vitamine, faceți sport și nu riscați doar de dragul adrenalinei.

Horoscop chinezesc 2021 Capră

Carieră

Guvernatorul anului îi va permite Caprei să fie ea însăși, să se miște fără grabă în direcția ei, iar acest lucru poate aduce rezultate uimitoare. După ce se va relaxa și va începe să lucreze în propriul ritm, Capra își va atinge obiectivele cu ajutorul Bivolului Alb de Metal.

Dragoste 

Bivolul este hotărât să mențină relațiile, așa că nu va permite mari certuri și scandaluri. Mulți nativi din zodia Capră vor reuși să-și ducă relația la un nivel mai avansat, să se căsătorească sau să facă un copil.

Sanatate

Bivolul Alb de Metal îi va înzestra pe toți din zodiac cu vitalitate și o stare bună de sănătate, ațadar Caprele nu vor trebui să-și facă prea multe griji în această privință. Probleme pot avea totuși cei care nu sunt obișnuiți cu activitatea fizică.

Horoscop Chinezesc 2021 Maimuță

Carieră

Bivolul va face tot posibilul să țină Maimuța pe loc, să nu o lase să plece de la locul de muncă care nu o mulțumește și să-și găsească un alt job sau să-și ia până la urmă un concediu în scopuri creative.

Dragoste 

Va fi un an al sentimentelor contradictorii, al intrigilor și al relațiilor complicate. Pentru Maimuță, anul 2021 va fi un adevărat test de rezistență. Cu toate acestea, nu va ceda și va continua să caute o relație sinceră. (VEZI ȘI: CUM ÎNCEARCĂ MILIONARUL ROMÂN CARE ȘI-A SUGRUMAT BUNICA SĂ „EVADEZE” DE LA PSIHIATRIE)

Sănătate

Nu vor fi  probleme serioase în ceea ce privește sănătatea, dar trebuie totuși să aveți grijă de un aspect important. Este vorba despre sistemul digestiv și sistemul nervos al Maimutei voioase, dar puțin nervoase.

Horoscop Chinezesc 2021 Cocoș

Carieră

Pe plan profesional, în anul 2021, Cocoșul va încerca să-și depășească limitele, însă Bivolul îi va potoli dorința. Va fi anul în care puteți îndrăzni să vă schimbați profesia sau să vă înscrieți la studii.

Dragoste 

În anul 2021, pe plan sentimental Cocoșilor le va fi cel mai greu. Va fi important să-și găsească parteneri noi și să-i țină lângă ei. Iar asta nu va fi usor de realizat, însă Bivolul Alb de Metal îl va înzestra pe Cocoș cu multă răbdare.

Sănătate

Cei născuți în anul Cocoșului s-ar putea să-și consume rezervele prea repede. Prin urmare, sarcina principală a Cocoșilor va fi să-și schimbe stilul de viață. Gândiți-vă la un regim de alimentație sănătos și la odihnă.

Horoscop Chinezesc 2021 Câine

Carieră

Pe plan profesional, datorită susținerii din partea Bivolului, anul acesta, Câinele va avea la dispoziție mai multe opțuni pentru a avansa în carieră. Cele mai îndraznețe și ambițioase obiective vor fi destul de realizabile, dar Câinele va trebui să conștientizeze că poate să le îndeplinească.

Dragoste 

Va fi un an destul de liniștit pe plan sentimental. Reprezentantii zodiei Câine nu iubesc să facă schimbări radicale atunci cand sunt implicați într-o relație serioasă. Bivolul, de asemenea, detestă conflictele și ruperea unor relații de lungă durată.

Sănătate

În anul 2021, guvenatorul anului le va oferi tuturor semnelor multă energie și vitalitate. Cu toate acestea, trebuie să acordați o atenție sporită regimului zilnic și să găsiți un echilibru între muncă și odihnă.

Horoscop Chinezesc 2021 Mistreț

Cariera

Mistrețului îi va fi greu să ia decizii. Cu toate acestea, în anul 2021, nu se va confrunta cu mari dificultăți pe plan profesional și financiar. Circumstanțele vor fi în favoarea voastră.

Dragoste 

Bivolul îi va permite Mistrețului să se bucure în continuare de relația caldă și armonioasă, cu care s-a obișnuit, pe tot parcursul anului 2021. Singurele lucruri care-l pot nemulțumi sunt senzația de stagnare, dorința de schimbăre și imposibilitatea de a o realiza la moment.

Sănătate

În anul 2021, Mistrețul nu va avea probleme serioase de sănătate. Mistretul ar putea fi melancolic, însă, și acest lucru i-ar putea afecta starea generală de sănătate, dar și starea de spirit.

 

Parteneri
Selly l-a UMILIT pe Mircea Badea, după petrecere! Răspuns INCREDIBIL: „Si stiti cine ma judeca pe mine, ma, ca am…”
Selly l-a UMILIT pe Mircea Badea, după petrecere! Răspuns INCREDIBIL: „Si stiti cine ma judeca...
Este oficial! O mare companie germană concediază mii de angajați! Are afaceri și în România
Este oficial! O mare companie germană concediază mii de angajați! Are afaceri și în România
Bianca Drăgușanu a răbufnit la TV. Ce a spus despre relația cu Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu a răbufnit la TV. Ce a spus despre relația cu Gabi Bădălău
FOTO. Nicoleta Luciu, senzuală ca pe vremea când poza în Playboy! Cum s-a fotografiat vedeta
FOTO. Nicoleta Luciu, senzuală ca pe vremea când poza în Playboy! Cum s-a fotografiat vedeta
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 anunţă un nou dezastru! Ce se întâmplă în trei luni:
Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 anunţă un nou dezastru! Ce se...
Este incredibil așa ceva. Ce pensie a primit Regele Mihai. Nu îi ajungea nici de…
Este incredibil așa ceva. Ce pensie a primit Regele Mihai. Nu îi ajungea nici de…
SCANDAL între Nea Marin și Liviu Vârciu! „Dacă nu își bagă mințile în cap…”
SCANDAL între Nea Marin și Liviu Vârciu! „Dacă nu își bagă mințile în cap…”
Dorian Popa e în doliu. Prin ce nenorocire trece cântărețul
Dorian Popa e în doliu. Prin ce nenorocire trece cântărețul
Momentul tulburător în care o fetiță de 9 ani este spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni! Imagini cu puternic impact emoțional
Momentul tulburător în care o fetiță de 9 ani este spulberată de o mașină pe...
Surse de fier – în ce alimente găsești acest mineral important pentru organism
Surse de fier – în ce alimente găsești acest mineral important pentru organism
Momente memorabile cu Ioana, soția lui Ilie Năstase, la divorț. 'Aia nu e femeia lui Țiriac?'
Momente memorabile cu Ioana, soția lui Ilie Năstase, la divorț. 'Aia nu e femeia lui...
Râuri de lacrimi şi amenzi în casa Duduienilor, la comemorarea lui Emi Pian. Adi Minune şi Florin Salam i-au făcut pe toţi să plângă
Râuri de lacrimi şi amenzi în casa Duduienilor, la comemorarea lui Emi Pian. Adi Minune...
Mafia a intrat în afacerea vaciinurilor! Se lucrează în stil mare
Mafia a intrat în afacerea vaciinurilor! Se lucrează în stil mare
Ce salariu are Cabral la Pro TV. Se zvonește că a primit o ofertă mai bună
Ce salariu are Cabral la Pro TV. Se zvonește că a primit o ofertă mai...
Ce sume imense primesc jurații de la emisiunea Românii au talent
Ce sume imense primesc jurații de la emisiunea Românii au talent
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
N-o să ghicești cine e! Bărbatul a apărut în colanți mulați pe stradă și cățelul la subraț, drept poșetă. Nu mai e ce era în trecut
N-o să ghicești cine e! Bărbatul a apărut în colanți mulați pe stradă și cățelul...
Adela Popescu a spus cum se va numi băiețelul ei. Care e legătura cu Antonia
Adela Popescu a spus cum se va numi băiețelul ei. Care e legătura cu Antonia
Informația momentului în România! Decizia serii în Parlament! Au VOTAT de URGENȚĂ
Informația momentului în România! Decizia serii în Parlament! Au VOTAT de URGENȚĂ
Este cel mai prost anunț făcut despre coronavirus. Ce ne așteaptă. Alertă semnată de OMS
Este cel mai prost anunț făcut despre coronavirus. Ce ne așteaptă. Alertă semnată de OMS
Momentul tulburător în care o fetiță de 9 ani este spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni! Imagini cu puternic impact emoțional
Momentul tulburător în care o fetiță de 9 ani este spulberată de o mașină pe...
Pedeapsa neobișnuită primită de familia unui adolescent din Coreea de Nord prins cu un clip pentru adulți
Pedeapsa neobișnuită primită de familia unui adolescent din Coreea de Nord prins cu un clip...
Lidl și Kaufland schimbă regulile pentru toți românii. Ești vizat direct dacă-ți faci acolo cumpărăturile
Lidl și Kaufland schimbă regulile pentru toți românii. Ești vizat direct dacă-ți faci acolo cumpărăturile
VIDEO | Bărbatul care i-a sechestrat şi ucis pe cei doi muncitori din Oneşti ameninţa pe Facebook cu 3 ani în urmă: „Cu armă de foc voi face şi eu dreptate”
VIDEO | Bărbatul care i-a sechestrat şi ucis pe cei doi muncitori din Oneşti ameninţa...
SCHIMBARE ÎN ROMÂNIA! Amendă de 800 de lei. De când se aplică legea
SCHIMBARE ÎN ROMÂNIA! Amendă de 800 de lei. De când se aplică legea
A murit!! Oana Sîrbu: ”A fost cu multă tristețe” Doamne, ce durere
A murit!! Oana Sîrbu: ”A fost cu multă tristețe” Doamne, ce durere
A invitat-o pe soacra ei să-i viziteze, dar a uitat ceva pe masa de cafea. Când a ajuns, bătrâna a încremenit!
A invitat-o pe soacra ei să-i viziteze, dar a uitat ceva pe masa de cafea....
FOTO. Imagine interzisă cardiacilor cu Anamaria Prodan! Vedeta s-a fotografiat de la spate în cea mai mică pereche de bikini
FOTO. Imagine interzisă cardiacilor cu Anamaria Prodan! Vedeta s-a fotografiat de la spate în cea...
"Atunci va dispărea complet viața de pe pământ!" Când se termină oxigenul pe Terra
Și-a scos cățelul la plimbare în cel mai sexy costum de baie. Cum arată când se întoarce cu spatele e neașteptat
Și-a scos cățelul la plimbare în cel mai sexy costum de baie. Cum arată când...
Majda, declarații incendiare despre eliminarea de la Survivor! Cine trebuia să plece înaintea Faimoasei: "Topul era făcut. Trebuia să iasă..."
Majda, declarații incendiare despre eliminarea de la Survivor! Cine trebuia să plece înaintea Faimoasei: "Topul...
Veşti proaste pentru milioane de români care primeau tichete cadou. Schimbarea Codului Fiscal care schimbă tot ce se întâmpla până acum
Veşti proaste pentru milioane de români care primeau tichete cadou. Schimbarea Codului Fiscal care schimbă...
Povestea femeii care a transformat un site din România într-o adevărată putere. De ce a renunţat la un post de CEO după mai bine de opt ani şi ce vrea să facă de acum încolo
Povestea femeii care a transformat un site din România într-o adevărată putere. De ce a...
Gina Pistol a făcut-o fix acum! Smiley a aflat de pe Internet: „Stop...”  :O
Gina Pistol a făcut-o fix acum! Smiley a aflat de pe Internet: „Stop...” :O
ULTIMA ORĂ! Gina Pistol a făcut anunțul: ”Mă uit în fiecare zi...”
ULTIMA ORĂ! Gina Pistol a făcut anunțul: ”Mă uit în fiecare zi...”
Momentul tulburător în care o fetiță de 9 ani este spulberată de o mașină pe trecerea de pietoni! Imagini cu puternic impact emoțional
Momentul tulburător în care o fetiță de 9 ani este spulberată de o mașină pe...
Nimeni nu știe adevărul. De ce nu au toate mașinile rezervorul pe aceeași parte?
Nimeni nu știe adevărul. De ce nu au toate mașinile rezervorul pe aceeași parte?
Și-a lăsat amanta gravidă și a plătit-o să dispară. I-a cerut doar să-i trimită o vedere când se naște copilul. Peste 9 luni a primit acest mesaj și a leșinat
Și-a lăsat amanta gravidă și a plătit-o să dispară. I-a cerut doar să-i trimită o...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...