Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020. Lună Nouă în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020. Lună Nouă în zodia Balanță

De: Alice Zotta, Madalina Manole 15/10/2020 | 22:57
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020. Lună Nouă în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Balanță vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în zodia lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu ceilalți.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Luna Nouă vorbește întotdeauna de noi începuturi, de deschiderea unor uși, vine cu șanse și oportunități, însă această lunație este destul de tensionată atât de cele trei planete aflate în Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto, cât și de Marte care se află retrograd în zodia Berbec.  Ei bine, este o Lună Nouă a provocărilor și a contextelor ușor forțate, fie din interior, fie din exeterior, care ne obligă practic să deschidem noi uși.

Luna Nouă în Balanță vorbește, la modul general, de noi începuturi în relațiile cu cei din jur, atât în relațiile de dragoste, cât și în cele profesionale. Dat fiind că este tensionată, lunația ne cere să abordăm în mod diferit un context din trecut pentru a ne bucura de beneficiile sale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Nu rata: Horoscop săptămânal 12 – 18 octombrie 2020. Berbecii trec într-o nouă etapă relațională

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de Luna Nouă întocmai în sectorul relațiilor, al căsătoriei și al colaborărilor profesionale. Este momentul noilor abordări relaționale și mai puțin al noilor relații și asocieri. Profesional, este nevoie de diplomație pentru ca noile începuturi să se desfășoare benefic și unele asocieri, relații, contracte trebuie reevaluate pentru ca oportunitățile să sosească. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să dea dovadă de răbdare în interacțiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de Luna Nouă din Balanță în sectorul muncii și al sănătății. Este nevoie de o nouă abordare a modului în care muncesc și-și desfășoară activitățile zilnice, dar și de abordarea unui nou stil de viață, bazat pe noi principii și mentalități. Unele activități din trecut necesită reevaluare și o nouă abordare pentru ca beneficiile lunației să fie resimțite. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să încerce să-și schimbe programul de muncă, să analizeze mai atent unele sarcini (parteneriate) care nu le aduc beneficii. Unii nativi pot primi noi sarcini și responsabilități care să-i firțeze să se dezvolte profesional.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Nouă întocmai în sectorul iubirii și al creativității. Este nevoie de o nouă abordare în viața sentimentală, în relațiile cu copiii, dar și în legătură cu activitățile de timp liber, activitățile artistice și creative. Acțiuni și decizii din trecut trebuie reevaluate și abordate într-o nouă manieră pentru ca lucrurile să funcționeze bine în plan sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să evite manipulările și infidelitățile și să caute o nouă strategie de identificare cu viața intimă și contextele financiare ce privesc banii deținuți împreună cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac resimt Luna Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Aici vor trebui să dea dovadă de mai multă armonie și diplomație, mai ales în relațiile cu părinții, însă provocările vin și prin prisma partenerului de viață. Este nevoie ca decizii și acțiuni din trecut să fie reevaluate și abordate dintr-o nouă perspectivă pentru ca lucrurile să se schimbe în cămin. Oportunitățile legate de o casă pot întâmpina unele blocaje, mai ales legate de un contract. Schimbarea domiciliului acum sau contractele imobiliare pot fi mai greu de realizat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor mai multă înțelegere față de cei cu care locuiesc sub același acoperiș.

Află și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă în sectorul comunicării și al negocierilor, al relației cu rudele, cu persoanele din imediatul anturaj, colegi, vecini. Este nevoie ca nativii să lucreze la modul în care dialoghează cu cei din jur, să dea dovadă de înțelegere și diplomație, să fie atenți la cuvintele pe care le spun și să-și reevalueze niște principii de viață, să abordeze o nouă viziune dacă-și doresc să se bucure de beneficiile lunației. O serie de provocări legate de muncă și sănătate pot veni acum întocmai pentru a-i face pe nativi să-și schimbe mentalitățile și, implicit, raportarea la cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu poate aduce ocazia de a susține un interviu, o ședință, un examen, discurs dintr-o nouă perspectivă. Atenție la negocieri!

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de Luna Nouă în sectorul financiar, al banilor munciți și poate aduce noi începuturi, chiar forțate, tensionate și provocatoare legate de venituri. Acțiuni și decizii din trecut trebuie reanalizate și găsită o nouă abordare, o nouă strategie de creștere și echilibrare a veniturilor. Atenție la speculații financiare care se pot dovedi periculoase. Posibil ca determinarea creșterii veniturilor să vină din dorința de a asigura confort copiilor sau din dorința de a-și dezvolta un hobby. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să (re)analizeze conceptul valorificării unei abilități, unei calități sau să schimbe strategia pentru cei care deja își monetizează talentele.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă întocmai în zodia lor, iar momentul va fi resimțit extrem de puternic. Nativii își vor reconfigura și recontura viața personală și au ocazia ca anumite decizii și acțiuni din trecut, în special legate de partener (partener de viață sau colaboratori, parteneri de afaceri), să fie reevaluate pentru a fi abordate dintr-o nouă perspectivă, astfel încât să se bucure de beneficiile lunației. Provocările momentului au legătură cu familia, locuința, căminul, emoțiile, universul interior și cer răbdare și înțelepciune, dar aduc și transformări cu rezultat benefic. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția că relațiile tensionate, unde nu se mai poate face nimic, se pot încheia.

Descoperă și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia odată cu această Lună Nouă în Balanță, care se petrece și în contextul lui Mercur retrograd în zodia lor, să se preocupe mai mult de sănătate și să-și reevalueze anumite acțiuni din trecut astfel încât să abordeze un nou stil de viață și un nou tipar de gândire. Unii nativi pot reface analize care să aducă un nou diagnostic, un nou rezultat. Detașarea de trecut, desprinderea de idei fixe și raționamentul matur sunt esențiale acum. Totodată, felul în care comunică le poate cauza probleme, nervi, stres și stilul de viață haotic îi poate îmbolnăvi dacă nu se responsabilizează. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă odihnă și relaxare.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de această Lună Nouă în sectorul prietenilor, iar momentul astrologic le cere reevaluarea unor acțiuni ce țin de anturaj, de proiecte în care sunt implicați, și abordarea unei noi strategii de evoluție sentimentală. Posibile neplăceri care iau naștere de la bani împrumutați, investiți, cheltuiți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și schimbe atitudinea pe care o au vizavi de o poveste de iubire, dacă vor să aibă parte de un nou start sau de o nouă etapă.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au partede Luna Nouă în sectorul carierei și al imaginii, al aspirațiilor profesionale. Pentru a fi vorba de noi începuturi, nativii trebuie să-și reevalueze implicarea personală în atingerea obiectivelor propuse și să-și creeze noi strategii de abordare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a face o schimbare majoră în cariera lor, inclusiv de direție profesională, însă au nevoie de răbdare și perseverență, dar și de schimbarea modului în care se raportează la cei din jur. Atenție la autoritate!

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de acestă Lună Nouă din Balanță în sectorul cunoașterii, al expansiunii prin studiu, al dezvoltării profesionale, dar și al filozofiilor și credințelor de viață. Pentru a se bucura de oportunitățile aduse de lunație și pentru a avea parte de progres, nativii trebuie să se detașeze de frici și temeri, de inhibiții și să-ți reevalueze modul în care comunică, învață, negociază. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să exprime mai mult, indiferent ce înseamnă asta și să-și reevalueze ideile. O serie de principii, doctrine, prejudecăți pot fi lăsate în spate acum pentru a evolua.

Horoscop zilnic Pești

Luna Nouă din Balanță se petrece pe o casă financiară, a banilor pe care-i dețin cu alții, din moșteniri, credite, împrumuturi, iar celor născuți în zodia Pești le cere reevaluarea modului în care se raportează la finanțe, la câștiguri, și abordarea unei noi strategii dacă vor echilibrare financiară. Un alt sector impactant este acela al vieții intime și poate fi vorba de noi începuturi  în relație dacă nativii dau mai multă valoare partenerului. O aventură se poate transforma în relație dacă sunt maturi și perseverență. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot pierde bani, pot face investiții proaste dacă sunt impulsivi în acțiuni.

Vezi și: Horoscopul despărțirilor pentru restul anului 2020. Care sunt zodiile care își vor spune adio

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Parteneri
Un celebru medic nutriționist român are soluția. Mănâncă foarte mult. Fructul care alungă COVID
Un celebru medic nutriționist român are soluția. Mănâncă foarte mult. Fructul care alungă COVID
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
'NU mai vreau să trăiesc așa! Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu' - Dan Bittman, răbufnire fără precedent
'NU mai vreau să trăiesc așa! Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu'...
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
Coronavirusul pătrunde în organism cel mai des prin această parte a corpului. Rezultatele studiului
Coronavirusul pătrunde în organism cel mai des prin această parte a corpului. Rezultatele studiului
Se întâmplă imposibilul pentru români de la 1 decembrie. E oficial, anunțul dimineții
Se întâmplă imposibilul pentru români de la 1 decembrie. E oficial, anunțul dimineții
COVID-19. Moartea care sperie omenirea! Suntem pierduți?! E vorba de vaccin
COVID-19. Moartea care sperie omenirea! Suntem pierduți?! E vorba de vaccin
Bomba anului! „Păpușarul” din PSD îl cunună pe președinte. Relație controversată
Bomba anului! „Păpușarul” din PSD îl cunună pe președinte. Relație controversată
Teo Trandafir, spune adevarul: Eu nu am adoptat-o pe Maia. Vestea șoc dupa 16 ani
Teo Trandafir, spune adevarul: Eu nu am adoptat-o pe Maia. Vestea șoc dupa 16 ani
S-a iubit cu mulți bărbați și n-a ascuns asta: M-am săturat să mă culc cu alt bărbat în fiecare seară! A spus tot, n-a mai ținut cont de nimic
S-a iubit cu mulți bărbați și n-a ascuns asta: M-am săturat să mă culc cu...
Familia Rednic în doliu! A murit subit astăzi, erau atât de iubiți de milioane de români
Familia Rednic în doliu! A murit subit astăzi, erau atât de iubiți de milioane de...
O boală cunoscută va lovi România în ianuarie. Va fi crunt în februarie-martie
O boală cunoscută va lovi România în ianuarie. Va fi crunt în februarie-martie
BREAKING NEWS: Trump a confirmat: 'Urmează România' Scandal mare internațional
BREAKING NEWS: Trump a confirmat: 'Urmează România' Scandal mare internațional
Disperarea a pus stăpânire în spitalele românești. 'Pacienți care s-au agățat de asistente, implorând să nu-i lase să moară!'
Disperarea a pus stăpânire în spitalele românești. 'Pacienți care s-au agățat de asistente, implorând să...
A fost ales cel mai înfricoşător film al tuturor timpurilor. Celelalte două pelicule care completează clasamentul
A fost ales cel mai înfricoşător film al tuturor timpurilor. Celelalte două pelicule care completează...
Live video Real Madrid – Shakhtar Scor. Galatacii speră la victorie. UEFA Champions League
Live video Real Madrid – Shakhtar Scor. Galatacii speră la victorie. UEFA Champions League
Gina Pistol a făcut anunțul trist! „A făcut o criză în miez de noapte”
Gina Pistol a făcut anunțul trist! „A făcut o criză în miez de noapte”
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
Misterul pe care oamenii nu și l-au explicat zeci de ani: Ușa spre iad chiar există! Unde a fost descoperită și unde arde încontinuu, fără a putea fi stinsă
Misterul pe care oamenii nu și l-au explicat zeci de ani: Ușa spre iad chiar...
Augustin Viziru a făcut ravagii la Ferma cu „arma
Augustin Viziru a făcut ravagii la Ferma cu „arma" lui: „Doamne, dar ce mărime are?"....
Cum face un român 400.000 de lei vânzând ceva la care nu v-aţi fi gândit. Ideea i-a venit la început de pandemie
Cum face un român 400.000 de lei vânzând ceva la care nu v-aţi fi gândit....
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan proiecte cu fonduri europene de 2 MILIARDE de euro
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan...
Ce s-a întâmplat la mormântul lui Emi Pian? Avem imagini
Ce s-a întâmplat la mormântul lui Emi Pian? Avem imagini
Lumea este șocată! Ce s-a aflat despre Anamaria Prodan și mama ei vitregă
Lumea este șocată! Ce s-a aflat despre Anamaria Prodan și mama ei vitregă
Ludovic Orban a făcut anunțul: 'Da, am luat decizia'
Ludovic Orban a făcut anunțul: 'Da, am luat decizia'
Dacia a lansat cel mai așteptat model din gama DUSTER. Nu este deloc IEFTIN!
Dacia a lansat cel mai așteptat model din gama DUSTER. Nu este deloc IEFTIN!
Astrologul britanic care a prezis pandemia, face o noua dezvaluire! Ce se va intampla cu omenirea in urmatoarele 6 luni
Astrologul britanic care a prezis pandemia, face o noua dezvaluire! Ce se va intampla cu...