I-a dat flit după ce a aflat că e tătic! Ex soţia primarului-milionar l-a părăsit pe fotbalistul Casanova când a aflat că umblă cu minciunele

Publicat: 19/07/2016 | 00:00

Sorina Docuz şi-a făcut apariţia pe plaja de la Caelia, în Mamaia, într-un costum de baie roşu, dintr-o bucată, de să juri că-i Pamela Anderson varianta actuală. Machiajul şi accesoriile erau şi ele la locul lor, de parcă Prima Doamnă ”de la trei” ar fi vrut să ia ochii cuiva. Ochii i-a luat sau nu, cert este că a ofticat! :) Pe cine, mai jos. 

Pe malul mării m-am pozat şi-am plâns

Plaja de la Caelia este cunoscutul loc de pierzanie unde un fotbalist care pe vremuri făcea furori prin Germania (şi mai recent nu dădea nici un gol şi nu făcea nici o treabă la Steaua) deţine un restaurant alături de un partener. Bun restaurant, jos pălăria! Sorina face de ceva vreme plajă acolo, existând totuşi o legătură cu fotbalistul. Cum vă povesteam ( citiţi AICI) el a asaltat-o în trecut, ea singurică…. a conversat. Până când s-au şi văzut, tot la mare.  În acelaşi timp însă, bomba a venit de la cancan.ro: logodnica fotbalistului a rămas însărcinată (citeşte AICI). Potrivit surselor noastre fotbalistul nu recunoştea că are nici o relaţie în conversaţiile lor. “Eh, a fost ceva, dar nu mai e, nu mai am nici o treabă cu…”. 

Când tot noi, nu suntem degeaba cancan.ro – siteul nr. 1 din România, am publicat vestea cu bebele exact practic când au aflat-o şi părinţii, imediat după rezultatele de la doctor.  Prima Doamnă, care citeşte ca toată lumea cancan.ro la miezul nopţii, se pare că l-a întrebat pe marele sportiv dacă aşa e. Că omul tot dădea mesaje. Marele sportiv a zis că nu-i nimic adevărat. Dacă vă vine să credeţi. Una peste alta, Sorina a aflat care e adevărul, şi i-a dat flit, s-a terminat. Dar în continuare face plajă acolo, dichisită top! Ceea ce probabil îl agită atât pe fostul mare atacant cât şi pe distinsa logodnică, însărcinată!

Ana Manole

Citește și...