I-au ”explodat” sânii sexoasei! Primele imagini cu dezastrul din sutien: ”Sunt foarte dezamăgită!”

Autor: I.D.
Publicat: 09/09/2019 | 22:55

Iasmina Halas trece prin momente grele! Și-a dorit să aibă un bust generos, dar în schimb a avut parte de cel mai urât coșmar. I-au ”explodat” sânii blondinei, iar CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, are primele imagini cu dezastrul din sutien.

Ghinioanele se țin lanț de Iasmina Halas! În ultimul an, blondina a trecut prin multe situații dificile, care au reușit să o zdruncine. A divorțat de fostul star al formației din Ștefan cel Mare, a pierdut o sarcină, a fost la un pas de suicid, iar acum viața o încearcă din nou.

Și-a dorit să aibă un fizic demn de reviste, așa că a făcut tot posibilul să-și îndeplinească visul. Înzestrată de Mama Natură cu un corp de manechin, blondinei își mai dorea un singur lucru: un bust generos. Așa că, în urmă cu câteva luni, Iasmina a dat fuguța în cabinetul unui medic estetician din Capitală pentru a-și îndeplini visul. După un consult amănunțit, a urmat și operația care avea să-i schimbe viața. Însă nu în sensul dorit de blondină. (CITEȘTE ȘI: AVEM PICTORIALUL REALIZAT ÎN SECRET DE BOMBA SEXY A TIMIȘOAREI)

I-au ”explodat” sânii Iasminei Halas

Operația nu s-a închis așa că Iasmina, aflată cu moralul la pământ, a fost nevoită să mai facă o intervenție. Asigurată că va avea bustul mult visat, blondina a așteptat să vadă rezultatele. Zilele însă au trecut, iar acestea întârziau să apară. Ba chiar, fotomodela de pe malul Begăi s-a ”pricopsit”, în timp, cu niște cicatrici inestetice. Motiv pentru care va fi nevoită să facă o a treia intervenție. (VEZI ȘI: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI DE ”NAȚIONALĂ”, PRIMELE DECLARAȚII ASUMATE DUPĂ DIVORȚ: ”CAUT UN BĂRBAT…”)

”Am avut probleme la ambele operații. Prima operație nu mi s-a închis, iar a doua efectiv a pocnit. Sunt foarte dezamagită , acum urmează o nouă operație și o să văd ce rezolv cu judecata pentru că nu pot lăsa lucrurile așa. Aveam dureri mari, dar mă gândeam că sunt normale fiind vorba de două operații în câteva luni. Apoi, însă, a început să se înroșească locul în care am avut intervențiile și m-am speriat. Ulterior, am avut un șoc când m-am trezit și am văzut ce s-a întâmplat. Am fost la mai mulți doctori din Timișoara pentrucă atât eu cât și familia mea eram foarte speriați.

Mi s-a spus că a fost o greșeală în ceea ce privește intervenția prin care am trecut și mi s-a sugerat să aștept până se va închide rana. De asemenea, medicii m-au avertizat că voi rămâne cu cicatrici urâte. Am avut probleme foarte mari, nu mă așteptam. Acum vreau doar să mă operez din nou și să uit de tot deoarece în urma acestor două intervenții am fost afectată din punct de vedere fizic, dar și psihic”, a declarat, în exclusivitate, Iasmina Halas pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA.

Iasmina Halas, pictorial incendiar

Tânăra care este considerată bomba sexy a Timișoarei a realizat, recent, în secret, un pictorial de-a dreptul incendiar. Iasmina a îmbrăcat minuscule costume de baie și s-a lăsat imortalizată în cele mai senzuale ipostaze. Ca o adevărată profesionistă, fotomodela de pe malul Begăi s-a jucat cu obiectivul aparatului de fotografiat. (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE A CUNOSCUTULUI FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ” A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ: ”AM LUAT UN COCKTAIL DE PASTILE!”)

Cum pare să fie o tânără lipsită de inhibiții, sexoasa blondină și-a pus în valoare fizicul bine definit și nu a ezitat să pozeze în cele mai provocatoare moduri.

Iasmina Halas, pictorial incendiar

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...