Ianis Hagi face radiografia „Generației de aur”! „Toți au fost super, mamă, mamă!”

Publicat: 03/09/2020 | 05:55
Ianis Hagi face radiografia „Generației de aur”! „Toți au fost super, mamă, mamă!”

Ianis Hagi a fost protagonisul unui interviu de senzație în noul număr al revistei oficiale „Viitorul Constanța și Academia Hagi”, fotbalistul lui Rangers răspunzând întrebărilor jurnalistului Daniel Nanu.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Ianis Hagi a atins o mulțime de subiecte în revista Viitorului Constanța, dar nu a omis subiectul „Generația de Aur”, momente din copilăria sa, ori relația cu tatăl său, Gică Hagi. „Am stat nedezlipit de ecran la meciurile date din nou de TVR în perioada de izolare. Bine, le mai văzusem, inclusiv faze pe YouTube, dar eram mai mic. Atunci i-am urmărit pe tata, pe unchiul Gică și pe cei din atac, Răducioiu, Ilie Dumitrescu… Toți au fost super! Tată, Gică Popescu – mamă, mamă, ce urcări în atac avea! -, Dorinel, Dan Petrescu… Dorinel Munteanu și Selymes au alergat fantastic, mai ales pe căldurile acelea. Dan Petrescu, ce urcări! Răducioiu, Ilie, superexecuții… Am analizat cu tata fazele și-mi zicea mereu că le-a lipsit mult Sabău.” Ianis, despre „Generația de Aur”.

„Să știi că ușor nu e să fii băiatul lui. Greutatea numelui, plus exigența lui. Bine, el în general e exigent, dar cu mine era și mai și! Sunt conștient că atunci când cineva se uită la mine, mă compară cu el, dar eu sunt Ianis și caut să am stilul meu și drumul meu în viață.” spune fotbalistul lui Rangers despre tatăl său. Totuși, Ianis nu se ferește să discute despre perioadele petrecute la Genk și Fiorentina, primele sale aventuri în străînătate. „Am crescut foarte mult fizic în cele 6 luni petrecute acolo. E valabil și pentru perioada de la Fiorentina. Iar lunile jucate în Champions League reprezintă o experiență teribilă. E cea mai grea competiție din lume. Cât am jucat, eu spun că mi-am făcut treaba. Că nu mi s-a dat ocazia să joc mai mult, asta nu a mai depins de mine.” concluzionează Ianis Hagi.