Ibrahimovic e arogant după 4-2 cu Juventus! „Cu mine de la început, Milan câstiga Scudetto”!

Publicat: 08/07/2020 | 14:58
Ibrahimovic e arogant după 4-2 cu Juventus! „Cu mine de la început, Milan câstiga Scudetto”!

AC Milan ar fi câștigat Serie A în acest sezon, susține Zlatan Ibrahimovic, cu condiția ca suedezul să se fi aflat în lot încă de la începutul stagiunii 2019/2020.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

AC Milan a învins cu 4-2 pe Juventus în etapa a 31-a din Serie A, datorită unei reveniri remarcabile la 0-2 în repriză secundă. Rabiot și Ronaldo au făcut rapid 2-0 în startul părții secunde, însă milanezii au punctat de 4 ori, prin Ibrahimovic, Kessie, Leao și Rebic, câștigând un duel foarte important cu liderul din Serie A. Ibrahimovic e la Milano din luna ianuarie și șochează asistența după victoria cu torinezii. ”Nu e un secret că am o vârstă, dar e vorba doar de un număr. Vreau să mă simt viu şi vreau doar să joc. Nu mai am acelaşi fizic de altă dată, dar pot compensa asta prin inteligenţă.’‘ susține atacantul de 38 ani.

Zlatan Ibrahimovic a mai evoluat la AC Milan între 2010 și 2012

”Îmi pare rău că am venit la jumătatea sezonului. Dacă eram aici din prima zi, am fi câştigat campionatul” a adăugat suedezul. Zlatan va împlini 39 de ani în luna octombrie, dar evoluțiile rămân excelente și la această vârstă. Pentru AC Milan, Ibrahimovic a marcat de 5 ori în Seria A în cele 11 apariții la al doilea „descălecat”. ”Sunt preşedinte, antrenor şi jucător. Dar sunt plătit doar ca jucător. Ăsta e un dezavantaj”. După această glumă, Zlatan sugerează că nu își va prelungi contractul cu AC Milan. ”Dacă stadionul era plin, ar fi fost plăcut, fanii se puteau simţi bine alături de noi. Mai am o lună să mă simt bine, dar apoi nu pot controla lucrurile care se întâmplă aici. Îmi pare rău pentru fani, pentru că nu mă mai vor vedea în persoană. M-ar fi putut vedea live pentru ultima oară – citiţi printre rânduri.” a încheiat suedezul.