Idei de cadouri romantice

Publicat: 08/02/2019 | 12:24

Frumoasa lună a iubirii, februarie!

Avem atâtea ocazii să sărbătorim iubirea, încât este păcat să nu profităm. Indiferent că ești adeptul sărbătorii Valentine’s Day, ori păstrezi tradiția și sărbătorești ziua de Dragobete sau ești un entuziast înnăscut și petreci de ambele ocazii, este momentul potrivit să îți surprinzi jumătatea cu un cadou. Am pregătit mai jos câteva idei din care să te inspiri.

Cadouri pentru EA

Bijuteriile sunt mereu primite cu bucurie. Așa că, ȋn funcție de momentul în care vă aflați, îi poți cumpăra o pereche de cercei superbi, o brățară cu care să se mândrească sau, de ce nu, un inel cu diamant.

Ai multiple variante de unde poți să alegi, în funcție de buget. Dacă te-ai hotărât însă să faci pasul cel mare, asigură-te că bijuteria va fi una cu adevărat specială, pentru că se va bucura de ea toată viața. Nu trebuie să aștepți să strângi trei salarii, poți să iei un credit de nevoi personale! (pe textul rosu se va pune in linkul: https://www.garanticreditedeconsum.ro/credite-nevoi-personale-mini/)

Cadouri pentru EL

Este o vorba care spune că bărbații nu cresc niciodată, doar își iau jucării mai scumpe. Nimic mai adevărat, așa că sigur îți vei surprinde plăcut jumătatea dacă îi faci cadou un gadget de ultimă generație. Indiferent că te orientezi către un telefon mobil care abia a apărut, o consolă de jocuri sau un televizor, bucuria lui va fi mare.

Chiar daca un astfel de cadou este mai scump, trebuie să ai în vedere că se va bucura de el pe termen lung. In unele cazuri, va puteti bucura chiar amandoi Așa că dacă îți depășește bugetul, poți lua în considerare un credit (pe textul rosu se va pune in linkul: https://www.garanticreditedeconsum.ro/credite-nevoi-personale-mini/) sau poți să te orientezi către un produs mai accesibil, de exemplu un smartwatch

Cadouri pentru amândoi

Un cadou nu trebuie să fie neaparat doar pentru celălat. Îl puteți alege amandoi, vă puteti bucura de el împreună și va fi la fel de special. Plecați într-o vacanță romantică, doar voi doi. Cu siguranță timpul petrecut împreună va fi cel mai frumos cadou.

Despre Garanti Credite de Consum

Cu o tradiție de peste 20 de ani pe piața financiară din România, Garanti Credite de Consum (brandul sub care funcționează compania Ralfi IFN SA) completează gama de produse și servicii a Grupului Garanti cu o ofertă adaptată specificului fiecărui partener în parte: credite în magazine, credite de nevoi personale, asigurări atașate creditelor de consum (plan de protecție a veniturilor și/sau garanție extinsă pentru produsul cumpărat).
Parte a Grupului financiar-bancar Garanti România din anul 2010, Garanti Credite de Consum și-a dezvoltat în timp un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența la nivel național, având actualmente 62 de agenții.
Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați: https://www.garanticreditedeconsum.ro/

Citește și...