Call Baby

Robert Tudor a ajuns cunoscut dupa ce a participat la "Romanii au Talent". Magicianul a reusit sa ii impresioneze pe cei patru jurati, asa ca a ajuns sa se afle printre ultimii concurenti ramasi in concurs.
 

Barbatul se afla in trafic cand a observat ce poate sa faca un taximetrist. Dupa ce a vazut ca soferul care se afla la semafor a aruncat o hartie pe carosabil a iesit din masina si s-a dus la el sa ii spuna, ironic, ca din greseala a scapat o hartie.

Robert Tudor s-a facut cunoscut dupa ce a participat la
Robert Tudor s-a facut cunoscut dupa ce a participat la "Romanii au Talent"

Pentru a le arata tuturor gestul facut de acesta, "Call Baby" a postat filmuletul dar si un mesaj cu privire la acest lucru: "S-a umplut paharul pentru ca nu e prima data cand vad asta. La semafor un taximetrist a aruncat o hartie pe jos. Daca noi nu facem nimic, ei vor continua sa faca. Nu stiu cati au curajul sa faca ceea ce am facut eu, dar e un inceput."

 

 

 

Astazi s-a umplut paharul, pentru ca nu e prima data cand văd asta. La semafor un taximetrist a aruncat o hartie pe jos... pentru a afla continuarea trebuie sa vezi filmuletul. Daca NOI nu facem nimic, ei vor continua sa faca. Nu stiu cati au curajul sa faca ceea ce am facut eu, dar e un inceput. (B41AYY)Da si tu un Share!

Posted by Magicianul Robert Tudor on 25 Ianuarie 2016


S-a facut cunoscut dupa un show care cauta talente

Magicianul Robert Tudor a ajuns in finala "Romanii au talent", dupa ce a fost ales de juriu si a intrat pe ultima suta de metri pentru marele premiu de 120.000 de euro. Cand nu e pe scena, tanarul isi ocupa timpul cu...sotia lui.

 

Oana Pascaru

Citeste despre:call baby, romanii au talent, hartie pe carosabil, masina carosabil


Share On Facebook