Categorii: CancanExclusiv

Ilie Năstase, urmărit la plajă de un aghiotant cu frapiera + șprițul regulamentar!

Inegalabilul Ilie Năstase a lansat fenta verii 2018 la Mamaia. (Reduceri mari la jocuri PC) Celebrul fost număr 1 mondial din tenis a venit pe plajă însoțit de un aghiotant, care s-a ținut după el nonstop cu o frapieră în care se aflau mai multe sticle pline. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA are imaginile fabuloase. (VEZI ȘI: ILIE NĂSTASE A DAT ”ATACUL” LA BRIGITTE)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit la Mamaia pe Ilie Năstase, pe plaja preferată de oamenii cu bani din România, acolo unde a ales să se relaxeze după toate problemele din ultima perioadă.

ULTIMA ORA: Operatie de URGENTA pentru Paul Ipate! Jojo plange fara oprire, este daramata. Ce se intampla cu actorul

Îmbrăcat lejer, cu o bluză în dungi, alb cu albastru, pantofi sport albi și pantaloni trei sferturi de aceeași culoare, legenda vie a tenisului românesc a oferit celor de pe plajă un moment de-a dreptul savuros. (Promotiile zilei la monitoare)

După câteva minute petrecute la soare, Ilie Năstase a decis să se relaxeze la o masă de pe terasa din apropierea plajei.  Unul dintre angajații complexului s-a conformat imediat și i-a făcut pe plac fostului sportiv. A încărcat o frapieră cu vinuri alese și apă minerală și, ca un veritabil aghiotant, bărbatul respectiv l-a urmat îndeaproape pe fostul mare jucător de tenis, pe tot drumul de pe plajă până la masa cu pricina. (NU RATA, AICI: S-A DESCHIS PRIMUL ”LIVE CASINO” DE PE LITORAL!)

Ilie Năstase a oferit fenta verii 2018

Ilie și Brigitte, împăcare la o piramidă de șampanie

Cu aproximativ două săptămâni în urmă, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a fost martorul unui moment de-a dreptul senzațional. Brigitte și  Ilie îngropau securea războiului. Totul s-a petrecut într-un mod cu totul aparte, la deschiderea oficială a Nuba Mamaia, cel mai extravagant club de pe litoralul românesc, acolo unde cei doi au petrecut în compania unor prieteni.

Potrivit martorilor, Ilie și Brigitte au “negociat” împăcarea cu o piramidă de șampanie fină Armand de Brignac. După ce au ajuns în Nuba, ”Nasty” a făcut o comandă serioasă. La scurt timp, la masa celor doi și-au făcut apariția mai mulți angajați ai clubului Nuba, care purtau pe umeri o piramidă pe care erau așezate mai multe sticle de șampanie. (VEZI DETALII AICI)

Au anunțat că divorțează la începutul lui martie, dar actele au expirat

Brigitte şi Ilie Năstase s-au căsătorit civil pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase certuri, despărţiri şi împăcări. (NU RATA, AICI: EL E MOȘTENITORUL ROMÂN AL UNEI AVERI DE 1 MILIARD €) În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar actele au expirat, între timp.

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit astfel milionară și văduvă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Ce pensie are Florin Piersic! Nimeni nu astepta la o asa SUMA! Cati BANI ia in fiecare luna marele actor
UPDATE: Andreea Balan are picioarele PRAF! Vezi poza care a ingrozit internetul, biata de ea
Spune-mi ce grupă de sânge ai, ca să-ți spun ce boală gravă vei avea! Indiciu: o anumită grupă este cea mai ”imună”...
Share
Publicat de
Andrei Bordianu