Imagini cutremurătoare cu geanta albastră găsită în mașina lui Gheorghe Dincă

Publicat: 21/08/2019 | 08:30
Imagini cutremurătoare cu geanta albastră găsită în mașina lui Gheorghe Dincă

În urma cercetării minuțioase a mașinii lui Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal”, specialiștii au descoperit doi cercei și o poșetă albastră cu încuietoare aurie. Primul cercel a fost identificat de familia Alexandrei Măceșanu – el a aparținut adolescentei ucise de Dincă – însă nu s-a putut stabili cu precizie, încă, dacă al doilea cercel și poșeta albastră aparțin aceleiași victime.

Misterioasa poșetă albastră va fi analizată încă o dată, iar experții sper să descopere indicii care să-i ajute în descoperirea identității posesoarei respectivei poșete. Pe pagina de socializare a Alexandrei Măceșanu există, totuși, o fotografie în care adolescenta are și o poșetă pe umăr. Este o geantă de culoare albastră, iar încuietoarea pare a fi aurie. Însă rămâne de văzut dacă specialiștii vor ajunge la concluzia că geanta găsită în mașina lui Gheorghe Dincă a aparținut, într-adevăr, Alexandrei.

Alexandra Măceșanu

Trei victime ale lui Gheorghe Dincă?

Inițial, anchetatorii au descoperit în mașina lui Dincă un cercel pe care mama Alexandrei Măceșanu l-a recunscut ca fiind al fiicei sale. Numai că, după o cercetare amănunțită a mașinii, a apărut un al doilea cercel în scenariu, iar bijuteria respectivă nu a fost recunoscută de familiile celor două adolescente, Luiza și Alexandra. Nu a fost găsit, încă, nici rucsacul pe care Luiza Melencu îl avea în ziua dispariției. Cât despre misterioasa poșetă albastră, posesoarea ei este, în continuare, necunoscută.

Toate aceste indicii obținute de anchetatori duc către un scenariu în care apar trei victime ale lui Gheorghe Dincă, însă ancheta este în desfășurare și doar viitoarea expertiză și eventuale noi indicii pot confirma sau infirma această concluzie.

Citește și...