Imagini din clubul secret din Bacău în care eleve de liceu erau drogate şi exploatate

Publicat: 04/04/2019 | 17:39
Imagini din clubul secret din Bacău în care eleve de liceu erau drogate şi exploatate

Se întîmpla chiar sub nasul poliției din Bacău, cu atât mai mult cu cât unii dintre polițiști erau clienții minorelor drogate și abuzate sexual. Observator.tv a obținut imagini din clubul secret în care eleve de liceu erau exploatate. 

Orgiile erau înregistrate, iar la ele luau parte tot felul de oameni ”grei” din oraș. Bineînțeles, aceștia habar nu aveau că sunt filmați. Dar știau, totodată, că încalcă legea și nu le păsa. În imagini se poate observa o tânără, cel mai probabil minoră, care dansează în preajma unui personaj care ar putea fi A.V. Ardeleanu, ofiţer în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău și suspect în dosar, informează și zdbc.ro. Pe imagini se poate observa cum tânăra se mişcă lasciv lângă poliţist, iar acesta o atinge în zonele intime, îi topeşte un cub de gheaţă pe piept şi apoi o sărută pe gât.

Fabrică de bulion transformată în club secret

Totul s-ar fi întâmplat în clubul secret din Bacău în care ziua funcţiona o fabrică de bulion, iar noaptea se transforma în club, cu lumini, canapele şi chiar o bară de striptease. În acest dosar au fost arestate deja trei persoane, printre care patronul clubului, poliţistul şi un al treilea suspect.

Procurorii DIICOT Bacău au aflat despre orgiile sexuale organizate în clubul secret din interiorul halei de bulion de la marginea oraşului Bacău, iar în urmă cu câteva zile au efectuat şapte percheziţii.

În cadrul acestui club, organizează petreceri în timpul cărora se consumă alcool și droguri de diferite tipuri. De asemenea, la aceste petreceri participă întotdeauna persoane de sex feminin, unele minore, care le oferă servicii sexuale invitaților lui Scutaru Marius. (…) au participat mai multe persoane de sex feminin. Multe dintre acestea erau minore care proveneau din mediul rural, fiind racolate de la liceele din Bacău. 

Mai erau și prostituate care veneau la clubul lui Scutaru Marius, după ce acesta le promitea că se va ocupa să  le aducă cât mai mulți clienți. Au fost însă și fete care veneau pur și simplu, fiind invitate să participe la o petrecere, fără să știe că în acel loc se organizau orgii sexuale. Aceste fete erau drogate și sfârșeau prin a întreține raporturi sexuale cu Scutaru Marius și apropiații săi”, este declarația unui martor, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Raporturi sexuale în schimbul a 100 lei

Petrecerile se desfășurau de luni până vineri, în fiecare săptămână. Minorele, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, își ofereau serviciile sexuale în schimbul unor sume de bani. Marius Scutaru, zis ”Nașul”, filma scene din timpul party-urilor și utiliza video-urile obținute pentru a a obține anumite avantaje de la cei care participau la show-uri.

”Ketamină, cocaină, cocs, marijuana, ecstasy, coffee shop”, erau drogurile consumate, conform martorului.

Potrivit procurorilor, în perioada 2016 – martie 2019, Marius Scutaru și apropiații săi au apelat, constant, la serviciile sexuale oferite de diferite persoane de sex feminin care practicau prostituția. Printre acestea se aflau și minore, cu vârste cuprinse între 14 -17 ani, potrivit martorului. Până în prezent, au fost identificate și audiate două dintre minorele care au oferit servicii sexuale contracost lui Marius Scutaru și apropiaților săi. Una dintre fete a început să frecventeze ”depozitul Diavolului” de la Bacău din vara anului 2018. Minora susține că a participat la mai multe petreceri organizate în depozitul utilizat de acesta, că i-au fost oferite droguri (un ”praf”, care foarte probabil era ketamină și cannabis) și că a întreținut raporturi sexuale contracost cu mai mulți bărbați. Conform propriei declarații, a consumat droguri (pe care le-a denumit ”cuie”) și a întreținut raporturi sexuale cu Marius Scutaru, de la care a primit suma de 100 lei.

Cu ocazia audierilor, minora a pus la dispoziția organelor de urmărire penală un videoclip în care fetele sunt filmate în ”clubul” inculpatului Marius Scutaru, dansând lasciv alături de acesta.

De asemenea, a fost audiată o martoră care a declarat că, în cursul anului 2018, fiind minoră, a fost invitată împreună cu mai multe fete, în ”clubul” amenajat de inculpatul Marius Scutaru. Acolo i s-a propus să întrețină relații sexuale contracost, dar ea a ar fi refuzat.

(NU RATA: FOSTUL IUBIT AL MONICĂI BÂRLĂDEANU A RECUNOSCUT PROCURORILOR CĂ ERA CLIENT FIDEL AL ”REGELUI BORDELURILOR”)

Citește și...