Gigi Becali

Gigi Becali a fost impresionant de cazul pustiului care cersea pe strada si a decis sa-l ajute pe acesta. Milionarul a anuntat in urma cu o saptamana ca ii va da acestuia o casa, asa ca s-a tinut de cuvant.

Locuinta este situata la marginea Bucurestiului si are doua camere, baie si bucatarie. Tanarul s-a mutat in locuinta impreuna cu familia sa si a tinut sa-i multumeasca lui Gigi Becali pentru gestul facut.

Gigi Becali
Patronul Stelei a oferit imediat ajutor, dupa ce a auzit povestea trista prin care trece pustiul de 16 ani care cerseste in Piata Victoriei, alaturi de cainele sau, pentru a-si intretine mama, fratele mai mic si o sora de numai doi anisori.

Gigi Becali
"Nu stiam, astazi am aflat. Am spus ca o sa le cumpar o casa la copiii astia! Dar am o rugaminte. Sa nu se supere! Sa nu stea cu cainii in casa, sa nu ii tina in casa. Daca vor sa ma asculte. Nu e normal ca oamenii sa doarma cu cainii in casa! Eu nu o sa verific dupa aceea ce fac si ce nu fac. Daca ma asculta, bine, daca nu...”, spunea Gigi in urma cu o saptamana.

Baiatul i-a respectat dorinta lui Gigi Becali, iar cainele nu sta cu ei in casa
Baiatul i-a respectat dorinta lui Gigi Becali, iar cainele nu sta cu ei in casa

B.G.

Citeste despre:gigi becali cersetor casa, becali bani


Share On Facebook