Imagini fabuloase cu un călugăr care trage o camionetă cu… penisul! Ce legătură are asta cu credinţa!

Publicat: 04/01/2018 | 22:00

Imaginile absolut fabuloase cu un călugăr hindus care a tras o camionetă cu penisul au făcut înconjurul lumii. Evenimentul, care nu este neobişnuit în India, a avut loc la un festival religios.

Un călugăr Sadhu, sau baba, cum sunt numiţi preoţii hinduşi, a tras o camionetă legată de organele genitale, manifestarea având loc în cadrul unui festival religios din India, relatează metro.co.uk. Bărbatul şi-a folosit penisul pentru a trage vehiculul ca pe o modalitate de a-şi demonstra spiritualitatea la festivalul anual Magh Mala din Allahabad, în nordul Indiei.

Manifestarea se doreşte a fi o demonstraţie a spiritualităţii la festivalul Magh Mala. Sute de mii de pelerini hinduşi se întâlnesc pe malurile Sangamului Triveni unde se unesc cele trei râuri sfinte – Ganges, Yamuna şi Saraswati. Potrivit credinţei, Sadhus resping plăcerile carnale în căutarea iluminării spirituale şi trăiesc adesea din generozitatea străinilor, religia interzicându-le să deţină bunuri de orice fel. Ei renunţă la toate posesiunile lumeşti, mulţi dintre ei optând să meargă goi pe stradă şi să efectueze exerciţii fizice extreme sau mentale crezând că aşa vor rupe ciclul reîncarnării.

Citește și...