Imagini halucinante! Și-au fotografiat fiul în timp ce facea amor pentru prima data

Autor: A. G.
Publicat: 16/11/2019 | 08:06

Părinţii unei familii chineze şi-au fotografiat băiatul în timp ce făcea dragoste pentru prima dată! Familia respectivă are o tradiţie, ca atunci când un membru al ei îşi pierde virginitatea, ceilalţi să urmărească evenimentul şi să-l susţină.

„În timp ce majoritatea oamenilor pot considera că este ciudat, pentru familia noastră nu este mândrie mai mare decât sărbătorirea unui fiu, frate sau nepot care face amor pentru prima dată. Considerăm că este ultimul pas al călătoriei lungi până la maturitate şi este, de asemenea, o şansă specială de a fi martorul momentului în care se formează o nouă viaţă. Am făcut fotografia chiar înainte ca băiatul să termine şi a fost cu adevărat o scenă frumoasă”, a declarat unchiul băiatului, care l-a fotografiat pe adolescent în acest moment important din viaţa lui.

„M-am simţit mai puţin nervos, având în vedere că familia mea era acolo şi mă îndruma cum să procedez. La început am avut probleme în a intra în prietena mea, dar mama mi-a sugerat să iau lucrurile mai încet şi să mă relaxez şi am reuşit în cele din urmă”, a povestit eroul principal.

Citește și...