Imagini în premieră! Soția l-a iertat după ce a ”abuzat” oral mireasa

Publicat: 23/03/2018 | 23:42

După ce a fost în prim-planul celui mai răsunător scandal sexual din ultima vreme, Marinică Nămol pare să fi revenit pe calea cea dreaptă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii de ultimă oră din viața artistului care a ”abuzat-o” oral pe soția celui mai bun prieten al său. (VEZI ȘI: MIREASA A RECUNOSCUT TOT)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat că Marinică a fost iertat de soția lui, Ștefania. Se pare femeia a dat totul uitării și a trecut, cu destulă ușurință, peste infidelitățile partenerului de viață.

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎN LUMEA MANELIŞTILOR!)

”Am doi copii care cred că m-ar strânge de gât dacă aș pleca vreodată de lângă mama lor, pe care o iubesc cel mai mult”, a declarat Marinică Nămol, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE –UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

După episodul ”Sex oral în limuzină”, Marinică Nămol pare că a suferit o schimbare radicală de comportament. Celebrul lăutar ar fi luat foarte în serios zicala populară ”Capul plecat, sabia nu-l taie” și, de atunci, s-ar fi făcut ”preș” în fața soției.

Surse din anturajul manelistului au dezvăluit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că Marinică Nămol s-a transformat subit într-un veritabil bărbat de casă.

Mai mult decât atât, Marinică nu ratează nicio ocazie de a o răsfăța pe Ștefania, soția milostivă. În urmă cu câteva zile, artistul și-a scos consoarta la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Capitală, acolo unde s-au delectat cu bucate alese și cele mai rafinate băuturi.

(VEZI ȘI: NOI IMAGINI ÎN SCANDALUL ÎN CARE ESTE IMPLICAT MARINICĂ NĂMOL!)

Marinică Nămol s-a împăcat cu soția lui, după episodul care a incendiat internetul

Nume răsunătoare, implicate în scandalul  ”Sex oral în limuzină”

Protagoniștii scandalului care a dat foc internetului, în urmă cu ceva timp, sunt persoane cunoscute în lumea țigănească și nu numai. Cei doi, Florin Marin și Marinică Nămol, soțul și amantul, sunt interpreți de muzică lăutărească. Mireasa se numește Mary Pandelescu, iar sursele CANCAN.RO au dezvăluit că relația dintre ea și Marinică Nămol nu era de ieri, de azi.

 

Mary este nepoata unui fost acordeonist celebru pe timpul lui Ceaușescu, Pandelescu, iar tatăl ei e țambalagiu. La rândul său, Marinică Nămol este căsătorit cu Ștefania Tamango, fiica temutului lider interlop Fane Tamango, cunoscut și ca ”Regele Groparilor”. (CITEȘTE ȘI: RĂZBOI ÎNTRE VASILE ȘI MARINICĂ NĂMOL

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...