Imagini interzise cardiacilor! Loredana Chivu şi Simona Traşcă, show total pe litoral

Publicat: 16/08/2017 | 00:00

Loredana Chivu şi Simona Traşcă sunt bune prietene iar împreună formează o...bombă sexy la pătrat! Cel puţin când se dezbracă şi rămân în costumele de baie, lăsându-şi la vedere rotunjimile migălos lucrate de medicul estetician. Imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, pe plaja de la Mamaia, sunt absolut incendiare şi reprezintă un adevărat pericol pentru admiratorii care au probleme cu inima!

Cele două foste asistente TV s-au dus împreună să se relaxeze pe malul mării, iar weekendul trecut s-a dovedit cu adevărat incendiar, şi nu numai datorită temperaturilor extrem de ridicate. Bărbaţii aflaţi pe mal au rămas aproape fără aer când cele două dive aui intrat, împreună, în apă. Loredana şi Simona au încins joaca în valuri, stropindu-se şi râzând cu gura până la urechi în timpul activităţilor „recreative”. Operaţiunea a devenit cu adevărat incitantă în momentul în care Loredana a avut o mică „jenă” cu slipul, iar Simona, ca o bună prietenă ce este, a sărit repede să o ajute.

(CITEŞTE ŞI: Loredana Chivu a dat fuga la medic pentru a slăbi! În ce zonă vrea să scape de cm în plus)

Fetele au pus la punct un adevărat show cu atingeri fierbinti

Fetele au pus la punct un adevărat show cu atingeri fierbinti

(VEZI ŞI: LOREDANA CHIVU l-a încins pe un admirator atât de tare, încât i-a făcut o ofertă în văzul tuturor! Ce sumă fabuloasă i-a propus)

Puzderia de ochi aţintiţi de pe mal au contemplat scene cu adevărat fierbinţi, pentru că în jocul lor cu slipul buclucaş al Loredanei Chivu, care nu voia şi pace să stea la locul lui, fetele nu au făcut economie de atingeri care i-au pus pe jar pe masculii din preajmă. O dată ce problema a fost rezolvată, fetele au venit către mal, zâmbind cu subînţeles, ca şi cum ceva cu totul şi cu totul special se petrecuse în valuri…

Imagini incendiare pe plajă cu una din cele mai cunoscute blonde din showbiz. Şi-a ascuns ”fluturaşul” în bikini!