politia

Doi fosti lideri ai gruparii Sportivilor, Radu Rosca si Robert Nica, s-au impacat de sarbatori, dupa o buna bucata de timp in care nu si-au mai vorbit din cauza unor neintelegeri mai vechi.

Cei doi au fost in trecut foarte apropiati si sunt considerati fondatorii gruparii Sportivilor din Berceni, Bucuresti. In ultimii ani, acestia renuntasera la viata de interlopi, implicandu-se in mai multe afaceri legale.

Radu Rosca
Radu Rosca

Condamnati in vechiul dosar al Sportivilor in care s-au facut anchete timp de aproape zece ani, cei doi platesc acum greselile trecutului si au ajuns la penitenciar. Dupa condamnare, intre cei doi lideri au avut loc mai multe divergente si cei doi prieteni ajunsesera sa nu-si mai vorbeasca si chiar sa se ameninte.

 

Robert Nica
Robert Nica

Iata ca in perioada sarbatorilor au decis sa se impace. Intr-un mesaj transmis din penitenciar Rosca a explicat ca impacarea cu Nica este una fireasca in conditiile in care “inchisoarea e grea iar viata e prea scurta pentru dusmanii intre prieteni”.

(G.N.)

Citeste despre:interlopi, interlopi gruparea sportivilor, radu rosca, robert nica, sportivii, gruparea sportivilor din berceni


Share On Facebook