ionut gologan

In timp ce Ionut Gologan isi asteapta disperat executia, tatal sau are cu totul alte indeletniciri inafara de aceea de a-si salva fiul, iar CANCAN.ro a aflat despre ce este vorba.

 

In urma cu cateva saptamani s-a judecat si recursul lui Ionut Gologan, tanarul condamnat la moarte prin spanzurare in Malaezia, pentru trafic de droguri. Judecatorii au decis pentru a doua oara ca tanarul de 24 de ani sa fie ucis. Ionut Gologan este in pragul disperarii si incepe sa isi piarda orice speranta ca va mai iesi cu viata din acea inchisoare.

Ionut Gologan isi asteapta executia
Ionut Gologan isi asteapta executia

Saptamama trecuta, el a stat de vorba cu un psiholog, care i-a aratat locul unde va avea loc executia lui si i-a explicat intregul procedeu. Cu ultima farama de speranta, Ionut se roaga seara de seara la Dumnezeu sa faca o minune si aa-i dea sansa sa mai traiasca. Insa, acest lucru ar fi posibil numai daca sultanul l-ar gratia, lucru putin probabil.


Nu conteaza pe ajutorul tatalui!

Desi a aflat decizia instantei din Malaezia, tatal baiatului nu pare deloc disperat ca fiul lui ar putea fi executat. In urma cu cateva luni, Dumitru Gologan plangea cu lacrimi de crocodil la televizor, cerand oamenilor bani pentru a merge sa-si vada copilul. Barbatul are acum cu totul alte indeletniciri.

ionut gologan

" S-a insurat, si-a gasit o femeie in sat. Spune ca trebuia sa isi gaseasca si el pe cineva pentru ca a stat prea mult amar de vreme singur. Nu pare foarte ingrijorat de soarta baiatului, cred ca s-a obisnuit cu gandul ca Ionut o sa moara", a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita
 

Citeste despre:ionut gologan, ionut gologan condamnat, ionut gologan tata


Share On Facebook