Incredibil. Motivul pentru care Răzvan Ciobanu a fost dat afară din casa de lux în care locuia

Publicat: 25/05/2019 | 11:00
Incredibil. Motivul pentru care Răzvan Ciobanu a fost dat afară din casa de lux în care locuia

Foarte puțini cunosc un amănunt foarte important din viața fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. El a locuit într-un imobil de lux, la un moment dat, numai că a fost obligat să părăsească respectivul imobil. 

Din ceea ce spun cei care l-au cunoscut îndeaproape pe Răzvan Ciobanu, apartamentul de lux în care acesta a locuit arăta ”ca-n filme”. Mai mult, era mobilat cu gust, ”ca în revistele de specialitate”, numai că toate cheltuielile cu întreținerea apartamentului l-au depășit pe fostul creator de modă. A început să întârzie cu plățile, făcea unele ținute pentru a mai acoperi din banii pe care trebuia să îi dea, iar totul a culminat atunci când a ajuns la o datorie de 10.000 de euro. Acesta a fost, de altfel, motivul pentru care Răzvan Ciobanu a fopst nevoit să părăsească apartamentul.

„Puțini știu că Răzvan locuia într-un imobil de lux din centrul București-ului, unul care arată că în filme, și era mobilat că în revistele de specialitate. Inițial, el a fost un bun plătitor, apoi, cu trecerea timpului, situația s-a schimbat. Încet, încet, a dat banii cu întârziere și, uneori, își mai scădea din costuri prin realizarea unor ținute speciale, pe care i le făcea proprietarei pentru evenimente private. Într-un final, nu mai plătea nimic, astfel că datoria lui a ajuns la 10.000 de euro, moment în care a fost silit, cu mare tam-tam, să plece din apartament”, au dezvăluit, pentru wowbiz.ro, apropiați de-ai creatorului de modă.

”A fost silit, cu mare tam-tam, să plece din apartament”

Intuiția mea spune că ar fi fost omorât de un bărbat mult mai tânăr”

Carmen Harra spune că Răzvan Ciobanu ar fi fost omorât de ”un bărbat mult mai tânăr”.

”Părerea mea, din punct de vedere metafizic, din punct de vedere al spiritualității, al codificării lui divine este că el, de fapt, era în ceea ce se cheamă, după științele antice, ”Anul Morții”, și că timpul lui fizic pe lume nu era mai mult decât a trăit. Indiferent de cum s-a produs moartea lui fizică, ăsta era timpul lui să plece. Atât i-a fost viața lui, a fost o viață scurtă, o viață intensă. Este un personaj în această situație care nu este identificat, este mai tânăr, cu care eu cred că a avut o relație, probabil cuiva îi datora ceva și de aici au fost niște conflicte în ultima perioadă de care nimeni nu știe. Cazul e mult mai complex decât pare la prima vedere. Intuiția mea spune că ar fi fost omorât de un bărbat mult mai tânăr”, a spus Carmen Harra la RTV.

 

Citește și...