Înfiorător! La ce perversiuni a supus-o Gheorghe Dincă pe Alexandra. Au fost găsite fire de păr, lichid seminal și..

Publicat: 12/10/2019 | 11:25
Înfiorător! La ce perversiuni a supus-o Gheorghe Dincă pe Alexandra. Au fost găsite fire de păr, lichid seminal și..

Conform ultimelor informații apărute în mass-media, Alexandra Măceșanu a trecut prin clipe de coșmar înainte de a fi ucisă de ”Monstrul din Caracal”. Familia fetei speră, în fiecare zi, că Dincă a mințit și că nu a omorât-o pe adolescentă – aceasta fiind ”predată” unei rețele de trafic de carne vie -, chiar dacă ADN-ul acesteia a fost descoperit de specialiștii INML.

Potrivit RomâniaTV.net, Alexandra Măceșanu ar fi fost supusă unor chinuri greu de imaginat după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Anchetatorii au descoperit în mașina acestuia… fragmente de piele care au aparținut adolescentei. Gheorghe Dincă a declarat că, la un moment dat, a oprit mașina, a deschis portiera din spate și a lovit-o cu putere pe Alexandra, aceasta rămânând inconștientă. Însă este foarte posibil ca fata să se fi luptat, preț de câteva minute, cu criminalul, încercând să se apere și să scape din mâinile lui.

Ancheta a mai scos la iveală și alte informații cutremurătoare. Pe hainele lui Dincă au fost descoperite urme de salivă – aparținând Alexandrei Măceșanu – și chiar… lichid seminal. În spatele noptierelor din ”calera ororilor” au fost găsită bandă adezivă și fire de păr lipite pe ea, posibil tot ale Alexandrei.

Cazul disparițiile adolescentelor din Caracal

Vă reamintim că Alexandra Măceșanu,  originară din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a fost răpită de Gheorghe Dincă miercuri, 24 iulie. A doua zi după ce a dispărut, adolescenta a reușit să sune de trei ori la serviciul unic de urgență, însă, salvatorii nu au reușit să o ia din Casa Groazei din Caracal. Copila ar fi împlinit 16 ani pe 15 septembrie, însă, la aproape două luni de la dispariția sa, anchetatorii nu au reușit să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu trupul său.

Cu câteva luni înainte ei, monstrul de 66 de ani a răpit-o pe Luiza Melencu, o fată de 18 ani. Ea a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie și de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Ieri, Luiza Melencu ar fi început clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu” din Craiova, însă… în locul ei, la festivitate au fost doar mama și bunicul, care au transmis mesaje sfâșietoare. Luiza Melencu s-a născut pe 2 decembrie 2000.

Citește și...