INML a aflat cui aparțin oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă din Caracal

Publicat: 17/08/2019 | 08:55
INML a aflat cui aparțin oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă din Caracal

INML a finalizat, vineri seară, raportul privind probele ADN din oasele găsite în pădure în cazul Caracal. Raportul a fost transmis către DIICOT, potrivit unor surse din Ministerul Sănătăţii. Procurorii încă nu au primit raportul – arată surse judiciare – însă, probabil, este doar o chestiune de procedură.

Surse din cadrul Ministerului Sănătăţii au precizat, pentru mediafax.ro, că INML a finalizat raportul privind probele ADN găsite de anchetatori în pădurea din Caracal şi a fost transmis către DIICOT. Instituţiile abilitate vor prezenta public rezultatul, arată aceleaşi surse. Pe de altă parte, surse judiciare arată că procurorii încă nu au primit raportul, însă probabil este o chestiune de procedură.

Un sac cu oase și cenușă

Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. DIICOT a anunţat, miercuri, că rămăşiţele găsite de către procurorii DIICOT în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu, anunţă DIICOT.

Asta înseamnă că se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Citește și...