Loading the player...

Antonia, Inna şi o gaşcă de fete au fost la un concert al iubitei lui Velea, apoi s-au regăsit într-o benzinărie! Ce a ieşit...numai CANCAN.ro putea sa afle!

 

Intâlnire de gradul trei, cu mult după miezul nopţii, într-o benzinărie din Capitală. Însoţită de prietenele sale, Inna a ajuns acolo pentru mici cumpăraturi, iar CANCAN.ro, situl numarul 1 din România, a fost acolo, aşa cum v-am obişnuit deja la cele mai importante evenimente mondene!

În scurt timp a ajuns şi Antonia, care tocmai susţinuse un concert într-un club. Veselia s-a situat la cote maxime şi toate fetele au încropit un mic recital, la ora 2 noaptea, chiar în statia de alimentare cu combustibil!

Cele doua artiste si prietenele lor au sustinut un ”recital” in benzinărie.
Cele doua artiste si prietenele lor au sustinut un ”recital” in benzinărie.

După ce au epuizat porţia de voie-buna nocturnă, Antonia a intrat şi ea în magazin, iar Inna şi prietenele sale, în autoturismul de teren, pentru a merge spre casa. În acel moment a avut loc cea mai năstruşnică propunere făcută vreodată unui reprezentant CANCAN.ro! Inna l-a invitat în maşina ei, pentru o plimbare, iar în acest timp a răspuns, volubila şi exuberantă, întrebărilor noastre.

Am avut ocazia să vedem cum se descurcă Inna la volan şi putem spune că a trecut testul cu brio! Mai mult decât atat, cântăreaţa a răspuns cu maximă sinceritate, subliniind că este pentru prima dată când un reprezentant al presei tabloide a urcat cu ea in maşină. Singura condiţie pusa de Inna a fost ”fara întrebari indecente”, astfel ca şi răspunsurile au fost cât se poate de inspirate! Inna şi-a adus aminte de cea mai hazlie întâmplare la volan, a vorbit despre viaţa de artist, cum au impresionat-o fanii şi a menţionat cele mai frumoase amintiri cu prietenii. Interviul integral îl puteţi urmări doar pe CANCAN.ro!

(Gabriel Niculescu)

Citeste despre:antonia, inna, antonia si inna dezbracate, antonia si inna noaptea, inna interviu


Share On Facebook