Inregistrare SOC! „Si-a taiat penisul si a sarit de la balcon!” Ce a patit un celebru cantaret dupa asta intrece orice imaginatie

Publicat: 30/06/2014 | 12:40
Inregistrare SOC! „Si-a taiat penisul si a sarit de la balcon!” Ce a patit un celebru cantaret dupa asta intrece orice imaginatie

Momentul in care un cunoscut rapper s-a aruncat de la balcon dupa ce si-a taiat penisul a fost surprins pe o inregistrare telefonica, data astazi publicitatii. Un prieten a sunat disperat la 911, iar pe fundal se aud urletele artistului.

In luna aprilie a acestui an, rapperul Christ Bearer, cunoscut dupa ce a colaborat cu una dintre cele mai faimoase trupe de din Statele Unite, Wu-Tang Clan, s-a aruncat de la balconul locuintei sale, dupa ce si-a taiat penisul.

In momentul in care a sarit in gol de la etajul doi, barbatul a fost vazut de un prieten care a alartat imediat serviciul unic de urgenta 911.

Tmz.com a intrat in posesia convorbirii dintre ofiterul de serviciu al dispeceratului de urgenta si prietenul rapperului, care ii explica disperat ce se intampla la fata locului.

Christ Bearer

„Si-a taiat penisul si a sarit de la balcon! Nu stiu daca mai traieste!”, i-a transmis prietenul artistului ofiterului din dispecerat.

Pe inregistrare, se poate auzi cum Christ Bearer urla pur si simplu de durere, iar amicii sai incearca sa ii acorde primul ajutor pana in momentul in care au ajuns echipele medicilor.

____

CITESTE SI:

Un rapper cunoscut a fost eliberat din inchisoare! Anuntul a fost facut in urma cu putin timp

EMINEM A MURIT! Vestea care a ingrozit fanii din intreaga lume!

_____

Prietenul rapperului ii spune ofiterului din dispecerat ca amicul sau respira si chiar vorbeste. El nu a vazut cand si-a taiat “barbatia”, insa a surprins momentul in care barbatul a sarit in gol.

Rapperul a fost transportat de urgenta la spital, iar chirurgii esteticieni au reusit sa ii reconstruiasca penisul. Ce-i drept, dupa acest incident care se putea termina tragic, vedeta nu va mai putea avea copii.

Intreaga inregistrare audio, aici!

Gest necugetat pentru ca nu isi poate vedea fiicele

Rapperul a povestit in luna mai, tot pentru Tmz.com, ca a ajuns sa faca acest gest disperat pentru ca nu isi poate vedea fiicele, din cauza unui ordin de restrictie.

Christ Bearer

Cazut in depresie, Christ Bearer a inceput sa fumeze marijuana in timp ce citea o carte despre calugari si vasectomie. Simtind ca lumea i se prabuseste dupa ce a stat atata vreme departe de fetele sale, mai ales ca astepta un al treilea copil, rapperul a recurs la gestul disperat.

R.O.
 

Citește și...