Înregistrările halucinante cu Pastramă când o agresează pe Brigitte. A luat-o de ceafă, a smucit-o de i-a sărit mătura din mână și…

Publicat: 15/07/2020 | 23:33

Este super-exclusivitatea momentului în showbiz-ul românesc! CANCAN.RO vă prezintă, în premieră, înregistrările halucinante cu Florin Pastramă când o agresează pe Brigitte. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional!

Așa cum v-am dezvăluit cu o zi în urmă, un incident ținut până acum ”la secret” a șocat întreg showbiz-ul. Fosta doamnă Năstase a fost protagonista unor scene terifiante. Brigitte a fost agresată, în propria shaormerie, de către Florin Pastramă.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unui mail-bombă, expediat de o persoană deopotrivă scandalizată și îngrijorată de scenele violente care s-ar fi petrecut în shaormeria pe care o dețin Brigitte și Florin Pastramă. (CITEȘTE ȘI: FIUL LUI BRIGITTE PASTRAMĂ, DEZVĂLUIRI ULUITOARE: ”AVEAM MOMENTE CÂND CERȘEAM UN LEU”)

Fosta doamnă Năstase a fost agresată de soț în shaormerie

În imagini, pe care vi le prezentăm în exclusivitate, se distinge destul de clar că între Florin Pastramă și Brigitte lucrurile au degenerat după o discuție aprinsă. Soțul vedetei pare că nu și-a mai stăpânit pornirile violente și a recurs la unele gesturi uluitoare.  Florin Pastramă și-a luat soția de ceafă, a smucit-o de i-a sărit mătura din mână și a băgat-o într-un colț al camerei. Acolo, în încercarea de a aplana conflictul, vedeta de la „Ferma” s-a pus la podea. Acest lucru se pare că nu l-a înduplecat pe Florin Pastramă, care a continuat cu gesturile violente. Din câte se observă, acesta n-a ezitat să-și bruscheze soția. (NU RATA: BRIGITTE ESTE PROFUND NEMULȚUMITĂ DE STILISTUL SOȚULUI EI. „MI L-A TUNS PARCĂ E CEAUȘESCU!”. CUM SE APĂRĂ „ACUZATUL”: „DE CE NU A VENIT CU EL DE MÂNUȚĂ SĂ…”)

Florin Pastramă a smucit-o pe Brigitte

Scandalul, întrerup de o martoră!

Mai mult decât atât, în momentul în care o apropiată a celor doi și-a făcut apariția în încăperea în care se desfășura scandalul conjugal, Florin Pastramă n-a lăsat garda jos. Pesemne că a fost deranjat de ochii curioasei. După un schimb de replici acide, soțul lui Brigitte a schițat câteva gesturi și către martoră. Semn clar că nervii lui erau întinși la maximum. Acesta a continuat să-și mustreze soția, ba chiar să o bruscheze sub ochii îngroziți ai martorei. (NU RATA: BRIGITTE REACȚIONEAZĂ ÎN SCANDALUL CU FIUL ȘI FOSTUL SĂU SOȚ. BRUNETA ÎI AVERTIZEAZĂ DUR: „SPER SĂ NU AJUNG SĂ MĂ ENERVEZE, ÎNCÂT SĂ…”)

Fosta doamnă Năstase, bruscată de soț

Brigitte și-a alungat fiul din casă!

”Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un brânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani.

Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un brânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta. Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație. O mamă trebuie să ofere educație prin cuvinte și printr-o educație normală și rațională”a declarat Robert Sfăt, într-o emisiune TV.

„Aveam momente când cerșeam un leu”

Mai mult decât atât, recent, Robert Sfăt a vorbit despre perioada în care a fost nevoit să cerșească pentru a-și cumpăra ceva de mâncare. (NU RATA: SCANDALUL DIN FAMILIA LUI BRIGITTE SFĂT IA AMPLOARE. ÎN CE RELAȚII ESTE CU FIICA EI, DE CÂND S-A MĂRITAT CU FLORIN PASTRAMĂ)

”Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine.

Am dormit pe bancă, aceasta este una dintre ele. Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire.

Mă trezeam cu bodyguarzi, persoane cunoscute ori oameni care erau în aceeași situație. Când mă întâlneam cu oameni cunoscuți le spuneam că am adormit așa fără să vreau”, a mai dezvăluit Robert.

Scene uluitoare între Florin Pastramă și Brigitte

Fostă doamnă Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.