Interlopul Cristofor Duduianu va fi înmormântat ca un Împărat cu manele și mese gigantice!

Publicat: 17/12/2018 | 20:41

Lumea interlopă e în doliu, după ce legendarul lider al Duduienilor a murit, sâmbătă dimineață, într-un spital din București. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Așa cum era de așteptat, rudele și prietenii temutului Cristofor intenționează să organizeze o grandioasă ceremonie funerară. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturiile emoționante ale membrilor familiei, precum și detalii de ultimă oră despre funeraliile faraonice care se pregătesc pentru liderul clanului Duduianu. (CITEȘTE ȘI: A MURIT LEGENDARUL CRISTOFOR DUDUIANU)

Agitație mare în lumea interlopă! Weekendul trecut, s-a stins din viață unul dintre cei mai importanți lideri de clan din România. Cristofor Duduianu a murit, sâmbătă dimineață, la doar câteva zile  după ce a fost supus unei operații complicate de ulcer la Spitalul Carol Davila din București. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

”A fost iubit de multă lume și merită să fie înmormântat ca un Împărat. O să vină lume din toată țara. Se pregătesc mese gigantice pe care o să fie așezate cele mai bune bucate. Așteptăm să vină toți lăutarii mari din țară pentru că l-au iubit enorm pe Cristofor. A fost un om de milioane”, a mărturisit un membru al familiei Duduianu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cristofor Duduianu va fi înmormântat ca un împărat

Se anunță funeralii faraonice pentru legendarul Cristofor

Imediat ce s-a aflat de moartea fulgerătoare a temutului lider, în lumea interlopă a Capitalei s-a ”dat alarma” și toți cei care l-au cunoscut și i-au fost apropiați lui Cristofor s-au mobilizat de urgență pentru a organiza o grandioasă ceremonie funerară, în localitatea Lilieci, acolo unde bărbatul a locuit.

Luni dimineață, pe o vreme capricioasă, membrii familiei Duduianu și-au făcut apariția, la bordul unor bolizi de lux, la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București. După mai bine de două ore de așteptare, în frig, membrii temutului clan au reușit să ridice sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Cristofor.

Imediat după ce siciriul a fost urcat într-o furgonetă, alaiul de mașini de lux s-a pus în mișcare și s-a îndreptat spre locuința defunctului, din comuna Lilieci, acolo unde se așteaptă un adevărat pelerinaj al interlopilor și lăutarilor din România, la căpătâiul temutului bărbat. (CITEȘTE ȘI: LEGENDARUL INTERLOP CRISTOFOR DUDUIANU E ȚINUT ÎN VIAȚĂ DE APARATE… )

Trupul neînsuflețit al lui Cristofor Duduianu a fost ridicat de rude de la INML

Clanul Motanu din Brăila, mesaj pentru Duduieni

Ștefan, zis Motanu, liderul clanului Motanu din Brăila, a transmis un mesaj de condoleanțe prin intermediul site-ului nr. 1 din România. Ca lider al Clanului Motanu din Brăila, deplâng plecarea la cele veșnice a domnului Cristofor Duduianu, mentorul meu  (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!).Voi fi alături de familie și cunoscuti mai ales că eu, din anul 2017 sunt parte din familia Duduienilor, chiar cumătrul legendarului Cristofor. Dumnezeu să-l ierte”, a fost mesajul liderului din Brăila. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...