INTERZIS MINORILOR: Fotografii NUD cu Kennya, dansatoarea cu ochi pe fund de la „Romanii au talent”

Publicat: 01/04/2014 | 20:38

Devenita celebra in tara intreaga dupa aparitia ei electrizanta din preselectiile actualului sezon de la "Romanii au talent", Kennya are o poveste de viata pe cat de interesanta, pe atat de... incendiara!

Pe numele ei real Oana Stamate, focoasa bruneta care l-a „hipnotizat” pe Mihai Petre s-a nascut pe 5 iulie 1987 si, de mica, visa sa devina bucatareasa.

kennya

In anul 2008, insa, tanara a intrerupt activitatea din restaurant, dupa ce a nascut un baietel chiar de ziua ei de nastere.

kennya

kennya

Urmarea? Pentru a-si putea intretine copilul, proaspata mamica avea sa ia o hotarare care avea sa ii marcheze intreaga existenta.

kennya

Si astfel, Oana Stamate a devenit Lady Kennya sau Mistress Kenya, oferind placeri interzise barbatilor care vor sa fie dominati de femei rele si obraznice.

kennya

kennya

Posesoare a dimensiunilor 85-65-98, bruneta a fost invitata in spectacole de striptease, inclusiv in Asia, evoluand trei luni si in Macao.

kennya

In Romania, Kennya a colaborat cu trupa de striptease Taboo Boys&Girls si a participat la mai multe sedinte foto nud, realizand cateva pictoriale de un erotism total.

A primit trei de „da”

Oana Stamate a reusit sa dea lovitura in editia din 14 martie a show-ului „Romanii au talent” de la PRO TV, punand in scena un numar de-a dreptul uluitor.

kennya

Kennya si-a pictat doi ochi imensi pe fese, s-a dezbracat si a dansat cat se poate de lasciv, lasandu-i pe Mihai Petre, Andi Moisescu, Pavel Bartos si Smiley fara cuvinte si fiind recomepensata cu trei de „da” si, implicit, cu accesul in faza urmatoarea a competitiei.

B.P

Recomandarea CIAO.RO