Ioan Clamparu
Clamparu a fost adus in Romania in urma cu cateva luni

Ioan Clamparu, cel despre care Traian Basescu a spus ca se numara printre cei mai periculosi interlopi din lume, este nostalgic dupa vremurile in care avea toti manelistii la picioare, iar acestia ii compuneau versuri pe loc.

Aflat dupa gratii, interlopul a gasit o modalitate prin care sa mai aiba parte de acest lucru. Proxenetul care a speriat Europa si care are o condamnare de 20 de ani de inchisoare, era pe vremuri “taticul” manelistilor. Artistii nu-i ieseau din vorba si ii cantau ore in sir. Acum, Clamparu “Cap de Porc” tanjeste dupa vremurile bune.

Salam i-a cantat de mai multe ori lui Clamparu pe vremea cand interlopul era liber
Salam i-a cantat de mai multe ori lui Clamparu pe vremea cand interlopul era liber
Potrivit surselor noastre, interlopul se foloseste de unele din convorbirile la care are dreptul in inchisoare ca sa sune anumiti manelisti si ii pune pe acestia sa-i cante. Lautarii ii fac versuri pe loc si canta live, iar Ioan Clamparu devine brusc alt om. I se lumineaza fata, incepe sa zambeasca si chiar sa danseze.

Program artistic

minune
De cum a intrat dupa gratii, temutul proxenet s-a impus in fata celorlalti detinuti, si nimeni nu comenteaza in fata lui. Mare fan al manelelor, proxenetul nu s-a limitat doar sa-i cante lautarii la telefon, ci are parte si de program artistic si dupa gratii. Infractorul a dat veste in puscarie si a anuntat ca este in cautarea unui detinut care stie sa cante, si l-a gasit repede. A fost multumit de prestatia artistului, si i-a transmis acestuia ca, ori de cate ori are chef, trebuie sa-i cante.

A construit un imperiu al crimei organizate


Clamparu a fost adus in Romania in urma cu cateva luni
Clamparu a fost adus in Romania in urma cu cateva luni
Clamparu a fost, timp de multi ani, inamicul public numarul 1 pentru oamenii legii din toata Europa, insa, intr-un final, s-a reusit capturarea sa. “Cap de Porc” era cautat in toata lumea de ani buni, dupa ce a reusit sa construiasca un imperiu al crimei organizate in Spania, Italia si Cehia. Sute de femei au fost terorizate si obligate sa se prostitueze in cadrul retelei de trafic de carne vie, organizatie coordonata la nivel international de catre Clamparu si locotenetii acestuia.
"Procurorul vrajitoarelor" a fost eliberat anul trecut din inchisoare
Capturarea proxenetului nu a fost deloc usoara, iar operatiunea pusa la cale de autoritatile spaniole pentru prinderea acestuia a fost una demna de un film turnat la Holywood.

Basescu s-a referit la Clamparu

Traian Basescu
Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, spunea ca Ioan Clamparu este unul din cei mai periculosi infractori din lume. In ianuarie 2006, cazul Clamparu a fost dat de Basescu drept exemplu de esec in combaterea criminalitatii. Fostul presedinte sustinea ca in cazul acesteia au fost implicate trei state europene care au atentionat asupra deficientelor de colaborare in domeniul combaterii criminalitatii transfrontaliere.
"Lucram in echipa pe criminalitate transfrontaliera - cazul de care va spun implica patru tari. Se procedeaza la arestarea simultana a infractorilor si voi ii puneti in libertate. Ati stricat toata operatiunea in cele patru tari!", afirma Traian Basescu la o sedinta a Consiliului Superior al Magistraturii.(B.G.)
 

Citeste despre:ioan clamparu ninchisoare, ioan clamparu proxenet


Share On Facebook