Ioana Ginghină, atac sub centură la Alex Papadopol după divorț: „Nu mă mai… nimeni în pat”

Publicat: 12/07/2019 | 11:58
Ioana Ginghină, atac sub centură la Alex Papadopol după divorț: „Nu mă mai… nimeni în pat”

Ioana Ginghină privește către trecutul său sentimental cu zâmbetul pe buze. Despărțirea de Alexandru Papadopol a fost un șoc, este adevărat, însă Ioana demonstreză, prin tot ceea ce scrie pe blogul personal că este o femeie puternică.

Ioana a mers la părinții săi, la Sibiu, și scrie că numai alături de mama și tatăl tău te poți ”vindeca”. Rănile sentimentale se închid greu, este foarte adevărat, dar Ioana transmite un mesaj elocvent către Alexandru Papadopol. Reîntâlnirea cu părinții și prietenii a însemnat ”un strop de Fericire”.

„Unde poți să te vindeci mai bine decât la mama și la tata în brațe. Părinții sunt cei care îți spun sincer că ești cea mai minunată ființă de pe pământ și pe ei chiar îi crezi. La Sibiu am nimerit perfect într-o perioadă de festival. Tot acasă m-am reîntâlnit cu prietenii din copilărie, cu colegii de liceu cu toată adolescența mea, lucru care m-a făcut să capăt un vibe, o stare proaspătă, un zâmbet permanent pe buze și… un strop de Fericire. Da, parcă nu mă mai întâlnisem de mult cu Fericirea”, a scris Ioana Ginghină pe blog.

Ioana Ginghină: ”Un zâmbet permanent pe buze și… un strop de Fericire”

”Nu e chiar așa de rău să fii singură”

Ioana are și puterea de a face ”haz de necaz”, cum se spune. Are ”control total” asupra televizorului, se poate uita ore în șir și… mănâncă chestii nesănătoase.

„Apoi m-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase”, scrie actrița.

Iar ”lovitura de grație” vine abia pe final. Ioana Ginghină mărturisește că doarme într-un pat de două persoane, mare, și a realizat că… ”este fantastic” fiindcă ”nu mă mai înghesuie nimeni”.

”Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă”, a scris Ioana Ginghină pe blogul său.

Citește și...