Ioana Ginghină, prima apariție după anunțul divorțului de Alex Papadopol. Detaliul observat de majoritatea invitaților

Publicat: 23/05/2019 | 08:47

La scurt timp după ce a confirmat divorțul de actorul Alex Papadopol, Ioana Ginghină a onorat cu prezența la o petrecere mondenă unde toată lumea a observat cât de mult și-a pus amprenta asupra ei această despărțire dureroasă. 

După 12 ani de mariaj, timp în care nimic nu prevestea că ceva rău s-ar întâmpla cu relația lor, Ioana Ginghină a anunțat despărțirea de actorul Alex Papadopol printr-un text publicat pe blogul ei, însă fără să ofere prea multe detalii.

Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”.

Ulterior a completat această veste tristă: ”Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu”, a precizat vedeta pentru libertatea.ro.

Apropiații celor doi au declarat însă că despărțirea a fost una destul de agitată, la domiciliul celor doi venind inclusiv poliția, din motive rămase încă necunoscute.

Iată că aseară, peste toate astea, Ioana Ginghină a participat la petrecerea revistei Viva!.

Chiar dacă în poze ea a fișat un zâmbet larg, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, martorii evenimentului susțin că în restul timpului petrecut acolo s-a putut citi pe fața ei durerea despărțirii.

 

Citește și...