Ipostaza revoltătoare în care a fost fotografiat Alexandru Cumpănașu chiar în ziua în care Alexandra Măceșanu ar fi împlinit 16 ani

Autor: Keva Iosif
Publicat: 16/09/2019 | 08:33
Ipostaza revoltătoare în care a fost fotografiat Alexandru Cumpănașu chiar în ziua în care Alexandra Măceșanu ar fi împlinit 16 ani

O demonstrație ciudată, teoretic dedicată Alexandrei Măceșanu, a avut loc ieri în fața Ministerului de Interne. 

Unchiul uneia dintre victimele lui Gheorghe Dincă i-a chemat pe bucureșteni la un protest în ziua în care adolescenta ar fi împlinit 16 ani.

Manifestarea nu a fost însă despre Alexandra, ci despre Alexandru Cumpănașu, care susține că vrea să candideze la președinție. Cei 50 de participanți au purtat tricouri cu chipul acestuia, s-au fotografiat fericiți alături de el și au semnat pentru candidatura sa.

Totul a culminat cu momentul în care Alexandru Cumpănașu a declarat că fata este în viață şi le-a cerut oamenilor să-i cânte „La mulți ani”.

Pe internet a apărut, de asemenea, o poză cu Alexandru Cumpănașu, în timp ce dansa într-o horă, după ce ar fi strâns semnături pentru candidatura la prezidențiale.

Alexandru Cumpănaşu, omul care a s-a cățărat pe o tragedie ca să candideze la preşedinție, este primul vierme ieșit din…

Publicată de Marco Badea pe Duminică, 15 septembrie 2019

Dincă va face reconstituirea crimelor

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, participă, luni și marți, la reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marți, traseul parcurs cu Luiza.

Gheorghe Dincă a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliției Olt, pentru a participa, luni și marți, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni va avea loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marți va fi reconstituit cazul Luizei. Familiile celor două fete vor fi reprezentate de avocați.

„Vom participa avocații. Luni a fost programată, din ce am discutat cu procurorul de caz, reconstituirea privind-o pe Alexandra și marți în ceea ce o privește pe Luiza reconstituire. Vor începe de dimineață”, a mai spus Pop.

Citește și...