Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu este o fetită destul de inteligentă pentru vârsta ei şi încearcă încă de pe acum să-şi asigure un viitor. Tânăra vrea să-şi dea seama ce anume se va face când va creşte mare. Aşadar, duminică va urca pe podium.

Irina Columbeanu este domnişoară în toată regula, iar la cei nouă ani pe care îi are deja pictează, învaţă două limbi străine, cântă la pian, merge la teatru şi citeşte din Shakespeare. Dumnică seara, la ora 19:00, la teatrul Excelsior, fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu va urca pe podium în cadrul show-ului Kids Fashion Week, unde va îmbrăca ţinute speciale ale designerilor români, pritre care şi Botezatu. Tânăra va îmbrăca o rochie specială, care cu siguranţă va atrage atenţia. Irina  Columbeanu nu este la prima prezentare de modă şi chiar este atrasă de meseria de model.

Irina Columbeanu îşi doreşte
Irina Columbeanu îşi doreşte

Citeşte şi:

Monica Gabor s-a intalnit cu fetita si cu Irinel! Cand s-au despartit, Irinuca a plans in hohote!

Promisiunea secreta facuta de Monica Gabor fiicei sale!Vezi ce a facut-o pe Irinuca sa se opreasca din plans!

Creatorii de modă Cătălin Botezatu, Rita Mureşan, Clara Rotescu, Maria Simion îşi vor expune creaţiile. Copii vedetelor vor urca pe podium, iar printre persoanele publice care vor urmări cu emoţie show-ul se numără Paula Chirila, Irinel Columbeanu, Dan Cruceru, Giulia Anghelescu Huidu, Dinu Maxer si Bianca Ionita.

Larisa Ciută

Citeste despre:irina columbeanu, irinel columbeanu, monica gabor


Share On Facebook