Își înșeală Mourinho nevasta?! „Specialul” a fost fotografiat în fața casei unei prietene din Londra!

Publicat: 19/07/2020 | 20:58
Își înșeală Mourinho nevasta?! „Specialul” a fost fotografiat în fața casei unei prietene din Londra!

Jurnaliștii de la „The Sun” l-au fotografiat pe Jose Mourinho, managerul lui Tottenham, în fața casei apropiatei sale prietene Prue Carter-Robinson, mai tânăra cu 14 ani decât „Specialul”.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Imediat după victoria lui Tottenham cu Arsenal din 12 iulie, scor 2-1, Jose Mourinho (57 de ani) a apărut cu o mască pe față, ochelari de soare și șapcă, vizitând-o pe Prue Carter-Robinson, o prietenă apropiată a portughezului. Jose a avut cu el o plasă în care se zărea un tricou cu Arsenal, speculează jurnaliștii britanici. Prue, 43 de ani, este o mama singură și leagă o prietenie apropiată cu Mourinho de 10 ani. În martie 2019, cei doi au fost fotografiați în Qatar, petrecând o vacanță împreună. Atunci, portughezul se afla în Orientul Mijlociu cu un job de TV în valoare de 100.000 lire sterline.

Mourinho este căsătorit de 31 ani cu Matilde, pe care a întâlnit-o la 17 ani (ea avea 15 ani) și au împreună doi copii. În 2007, Mourinho a avut o aventură cu Elsa Sousa, o antreprenoare din Leiria, ce a dezvăluit ziarelor portugheze că Jose „s-a separat de soția lui deoarece nu mai era fericit în mariaj”. Conform presei din Anglia, Prue Carter-Robinson e fostă angajată la IBM și conduce un Mercedes în valoare de 60.000 lire sterline. Mourinho a povestit anterior despre familia sa, susținând tare și clar că „cel mai important lucru pentru mine este familia și faptul de a fi un tată bun”.

După 37 de etape în Premier League, Tottenham a urcat pe locul 6, calificant în Europa League, după ce se află pe poziția a 14-a când Jose Mourinho l-a înlocuit pe Mauricio Pochettinho, argeninianul demis de formația londoneză.