Ispita de la ”Insula iubirii” rupe tăcerea după ce a fost acuzată de prostituție: ”Totul e pentru bani! Trebuie să mănânc și eu!”

Publicat: 07/06/2019 | 05:09

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai HOT imagini ale verii.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Una dintre cele mai sexy ispite de la ”Insula Iubirii” a fost protagonista unei ședințe foto incendiare. După ce a fost acuzată de prostituție, erotica Bianca a rupt tăcerea: „Sunt tânără și frumoasă și îmi permit să fac bani cu imaginea și numele meu”. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU A AȘTEPTAT ÎN LACRIMI, PE TREPTELE SPITALULUI, O VESTE DIN SALA DE OPERAȚII)

Site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor fotografii explozive în prim-planul cărora se află una dintre cele mai sexy ispite din show-ul matrimonial ”Insula Iubirii”. (Cel mai bine platit job din București)

Bianca Pop, sexy-bruneta din celebrul show TV difuzat de Antena 1, a fost protagonista unui pictorial incendiar. Tânăra a dat dovadă, încă o dată, că este lipsită de orice fel de inhibiții și s-a lăsat fotografiată în cele mai senzuale poziții.

Dacă, la începutul ședinței foto, Bianca a pozat în lenjerii sexy, care-i puneau în evidență trupul perfect, pe parcursul shooting-ului, ispita a renunțat la sutien și și-a etalat bustul generos în toată splendoarea. Ca o veritabilă profesionistă, Bianca Pop s-a ”jucat” cu obiectivul aparatului de fotografiat și nu-i de mirare că ”produsul finit” e de natură să răvășească mințile bărbaților. (NU RATA, AICI: FRATELE LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE CUNOSCUTUL ION BOSCHET A FOST ”MĂCELĂRIT” ÎN SCARA BLOCULUI)

Ispita Bianca, ședință foto incendiară

Erotica Bianca rupe tăcerea!

Sexy-ispita de la ”Insula iubirii” rupe tăcerea după ce a fost acuzată de prostituție. Bianca Pop a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (CITEȘTE ȘI: ÎNAINTE DE A-L UCIDE PE POLIȚIST, ”GANGSTERUL” DIN TIMIȘOARA A ÎNFIPT BRICEAGUL ÎNTR-UN FERMIER MILIONAR!)

”Peste tot au apărut poze cu mine, poze pe care eu le-am făcut pentru o anumită revistă. Nu vreau să dau nume pentru că nu am fost plătită să fac acest lucru. Totul e pentru bani! Trebuie să mănânc și eu. Pozele au ajuns pe diferite site-uri de escorte și a trebuit să trimit actele mele ca să dovedesc că sunt folosite abuziv. Eu nu am făcut așa ceva. Încă sunt tânără și frumoasă și îmi permit să fac bani cu imaginea și numele meu. Nu mă interesează ce spune lumea, fiecare spune ce vrea”, a declarat Bianca Pop, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)