Elena si-a specializat prietenele in videochat

Elena Duminica, jumatatea cantaretului Sonny Flame, i-a recunoscut iubitului ca face videochat pentru bani, iar asta nu l-a deranjat deloc pe artist.

Dupa ce CANCAN.ro a relatat ca Elena Duminica, sexy bruneta lui Sonny Flame se dezbraca de inhibitii in fata calculatorului si satisfice imaginatia barbatilor aflati dincolo de monitor, acum apar informatii noi despre ea.

Elena si-a specializat prietenele in videochat

“Cea mai buna prietena a Elenei a inceput sa faca videochat la indemnurile ei, acestea petrec foarte mult timp impreuna. Mutatul in Capitala la facultati diferite reusise sa le desparta drumurile, insa prietenia s-a revirgorat odata cu acceptarea propunerii de a incepe un nou job in domeniul videochatului. Acum fetele petrec timp impreuna la un studio din zona Romana”, ne-a povestit o persoana din anturajul celor doua.

videochat

De asemenea, aceeasi sursa sustine ca alte doua prietene foarte bune ale Elenei Duminica, de aceasta data doua surori, ii fac concurenta in domeniu.
Elena si-a specializat prietenele in videochat

“Ana L. a venit in Capitala anul trecut si nu a stat prea mult pe ganduri. Este colega la acelasi studio cu cele doua si de asemenea o veti vedea in poze alaturi de prietenele ei.
Elena si-a specializat prietenele in videochat

Sora Alinei, o blonda de curand "tunata", fosta colega de apartament a Elenei, a parasit bransa videochatului stabilindu-se in Olanda, o tara binecunoscuta pentru prostitutia legalizata”, mai sustine aceeasi sursa.

(Mariana Apostol)
 

Citeste despre:sonny flame elena duminica videochat


Share On Facebook