Iubitul mecanic auto a ”șifonat-o” rău pe sexoasa Roxana Nemeș într-un taxi! Cei doi s-au distrat la LOFT vineri noapte, apoi…

Publicat: 19/02/2018 | 23:34

Scandal uriaș, vineri noaptea, cu una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz! Roxana Nemeș a fost ”șifonată” de iubitul ei, la scurt timp după ce au părăsit un club din Capitală! Acțiunea s-a derulat între patru portiere ale unei mașini galbene cu tarif la kilometru! Roxana nu a mai ieșit două zile din casă, pentru că era puțin ”pământie” în obraji! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat cum s-a dezlănțuit ”cutremurul”, dar și ce s-a întâmplat cu ”supraviețuitorii” la două zile distanță. 

Totul părea OK între doi oameni care-și declaraseră de multe ori iubirea, în cele câteva luni de când formează un cuplu, chiar unul îndrăgit de fanii showbiz-ului! Și a fost, până într-un punct al nopții de vineri, când ”amorezul” a declanșat războiul! Care avea să fie, de fapt, puțin mai târziu, un blitzkrieg între patru uși și cu un taximetrist de-a dreptul uluit! (CITEȘTE ȘI Cătălin Botezatu „poftește” la Roxana Nemeș! Ce fantezii are designerul cu ea)

Vineri noaptea, clubul LOFT din Capitală. Roxana și Ionuț, iubitul mecanic auto, au descins, la braț, cu zâmbetul în colțul gurii… Nimic nu prevestea furtuna. De fapt, ditamai tsunamiul! Cei doi s-au distrat, au glumit, dar… Din senin, el a luat foc! I-a cerut iubitei, pe loc, să meargă acasă! Ea a încercat o replică, dar nu a avut șanse în fața lui Ionuț, care era prea ”înfierbântat”. A chemat un taxi, cei doi au urcat. Departe de a se fi încheiat scandalul, lui Ionuț nervii i-au cedat definitiv și s-a ”dezlănțuit”! Rapid, jap-jap! Un război-fulger, la care ”inamicul” nici nu a avut timp să clipească! Era trecut de ora două și un sfert, iar taximetrul rula pe Floreasca, în dreptul shaormeriei Genin.

Cei doi au ajuns acasă. Ea, supărată foc, nu a mai scos un cuvânt și s-a izolat. A doua zi, urmele vizibile pe fața ei au făcut-o să ia decizia de a nu ieși din casă… Două zile!

Colac peste pupăză! Conform surselor CANCAN.RO, cei doi ”vulcanici” amorezi au fumat pipa păcii! Astfel, ei au plecat la Focșani, în prima zi a săptămânii! ”Nu știu de unde s-a aflat asta… Am fost cu Ionuț în LOFT, însă am ajuns amândoi acasă. Azi am plecat cu el la Focșani”, a declarat Roxana, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cine este Ionuț Bârsan

Roxana Nemeş s-a cuplat cu fiul unui patron de service. Iubitul blondei se numeşte Ionuţ Bârsan, este divorţat şi are un copil de patru ani din prima şi singura lui căsătorie.

Roxana Nemeş l-a cunoscut deja pe micuţ şi are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Nu este deloc exclus ca, în viitorul apropiat, să-i devină mamă vitregă. „Ionuţ are un băieţel tare frumos. Ne întelegem bine. Îmi place faptul că este un copil inteligent. E un copil care ştie ce vrea de la viaţă! Este la fel ca tatăl sau”, declara Roxana, la puțin timp după ce l-a cunoscut pe Ionuț.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...