Iulia Albu îl face praf pe Mihai Albu, la 7 ani de la divorț! Ce a putut spune despre fostul ei soț, în direct la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță

Publicat: 12/11/2019 | 16:17
Iulia Albu îl face praf pe Mihai Albu, la 7 ani de la divorț! Ce a putut spune despre fostul ei soț, în direct la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, celebra și nonconformista Iulia Albu a făcut declarații incendiare. Vedeta a lăsat deoparte orice reținere și a abordat subiectul legat de iubitul său, ”Mike”. În general, Iulia Albu a preferat să păstreze discreția în legătură cu misteriosul său iubit, numai că, de data aceasta, lucurile au stat cu totul altfel.

Acum câteva zile, s-a aflat că Iulia Albu este, pur și simplu, terorizată de Mike, acesta terorizând-o și ținând-o din scandal în scandal. Iulia a vorbit în termeni laudativi despre Mike, de fiecare dată: Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe. În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa solut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat”, a declarat Iulia Albu în urmă cu ceva timp.

Iulia Albu: ”Ne-am mai certat…”

Astăzi, Iulia Albu a ținut să aducă unele lămuriri. ”Este un privilegiu să fii o persoană cunoscută. E normal ca oamenii să știe totul despre tine. Acest om care este lângă mine de patru ani este un tată mai bun decât a fost vreodată fostul meu soț (n.red. – Mihai Albu). Cu siguranță, Mihai Albu a dat aceastăî știre. Ne-am mai certat (n.red. – Mike), fiindcă suntem oameni, dar ne certăm pe lucruri mici, suntem niște oameni absolut normali. Sunt bine, iubitul meu este bine”, a spus Iulia Albu în timpul emisiunii.

”Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar…”

Theodora Becali a atras privirile tuturor în ziua nunții cu alesul inimii sale, Mihai Mincu. Însă… fiica lui Gigi Becali nu a scăpat de ochiul critic al Iuliei Albu.

„Teodora Becali a marcat o apariție de real bun gust și de o medestie de care puține persoane cunoscute sau avute dau dovadă. Ador faptul că a ales o rochie complet căptușită în așa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât și machiajul perfect potrivit fizionomiei ei.

Mi-au plăcut ambele rochii și, deși consider că ar fi putut să găsească un accesoriu mai fericit pe care să îl folosească pe post de tiara, nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai bune apariții ale anului. Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi. (…).

Țin să punctez de asemenea și alegerea extrem de inspirată a ținutelor domnișoarelor de onoare, într-un roz pudrat, extrem de fin, deloc epatant, care nu au făcut altceva decât să pună în valoare pe mireasă. Teodora a fost cu siguranță cea mai reușită apariție de la eveniment, nimeni nereușind să o detroneze”, a declarat Iulia Albu pentru revista Viva.