Jennifer Aniston i-a surprins pe Brad Pitt si Angelina in timp ce faceau sex!

Publicat: 28/01/2014 | 13:49
Jennifer Aniston i-a surprins pe Brad Pitt si Angelina in timp ce faceau sex!

Jennifer Aniston a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta. In timp ce vizita locuinta din LA a unor prieteni, vedeta a avut neplacuta ocazie de a vedea cum se desfasoara in pat Angelina Jolie si fostul ei sot, Brad Pitt.

Jennifer Aniston a fost invitata la locuinta unor prieteni din Holltwood Hills unde a avut parte de o experienta neplacuta.

Aflata in vizita, vedeta a fost invitata sa faca un tur al casei si, din pacate aceasta i-a surprins pe copiii gazdei urmarind pelicula „Domnul si doamna Smith”.

Acesta a intrat in incapere exact in momentul in care la televizor se difuzau scenele de dragoste dintre Angelina si Brad.

aniston

“Copiii gazdei nu si-au dat seama ca Aniston se oprise in usa, bulversata. Parintii, insa, s-au prins si au inceput sa caute disperati telecomanda. Intr-un final, oamenii au reusit sa opreasca filmul, dar asta se intampla cand Jennifer era deja pe hol”, a declarat un apropiat de-al artistei.

____

Angelina Jolie, inselata de sotul ei, Brad Pitt! Alaturi de cine a reusit actorul sa calce stramb

Vremea lui Brad Pitt a apus! El este oficial cel mai atrăgător bărbat din lume! Crezi că merită acest titlu?

____

“Gazdele au ajuns-o din urma si si-au cerut scuze, dar Jennifer le-a spus ca nu s-a intamplat nimic grav si a insistat sa continue turul casei. Putin mai tarziu, insa, a marturisit ca momentul in care i-a vazut pe Brad si Angelina in actiune a zguduit-o profund”, a mai relatat sursa.

El este dragostea vietii sale!

 

Jennifer Aniston si Brad Pitt au fost impreuna timp de de 5 ani. Artista a declarat ca Brad Pitt va ramane mereu dragostea vietii sale, desi acesta s-a casatorit cu Angelina Jolie.
 

A.P