Johnny Depp a făcut public motivul rușinos al divorțului de Amber Heard: „Și-a făcut nevoile în patul nostru”

Publicat: 08/07/2020 | 12:50

Johnny Depp a făcut public motivul rușinos al divorțului de Amber Heard. Actorul a făcut niște devăluiri incredibile, din timpul căsniciei sale, despre un incident care l-a dezgustat.

Marți, Johhny Depp a făcut niște mărturisiri uluitoare în fața magistraților, în timpul procesului în care este audiat. Actorul a spus că, în timpul căsniciei sale cu Amber Heard, a avut loc un incident care l-a dezgustat.

Johnny Depp a dezvăluit că fosta lui soție sau unul dintre prietenii ei ar fi pus materii fecale în patul lor. Confruntată de actor, Amber Heard i-ar fi spus că a fost vorba despre o farsă inofensivă… pusă la cale de ea. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE SPUNEA GEORGE BURCEA DESPRE FEMEIA IDEALĂ, ÎN URMĂ CU CINCI ANI: ”NU AȘ DORI SĂ…”)

Incidentul ar fi avut loc în mai 2016, după petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Amber Heard.

”Dimineața, după petrecere, domnișoara Heard (sau unul dintre prietenii ei) și-a făcut nevoile în patul nostru. Pe 12 mai, Amber i-a mărturisit managerului nostru imobiliar, Kevin Murphy, că lăsarea materiilor fecale în pat a fost „doar o farsă inofensivă”, recunoscând astfel că a fost responsabilă, în timp ce înainte ea a încercat să dea vina pe câinii noștri”, a declarat Johnny Depp.

Johnny Depp susține, însă, că materiile fecale nu aveau cum să aparțină câinilor lor, deoarece patrupezii sunt de talie mică și nu puteau ajunge în pat.

Johnny Depp, acuzat de violență domestică

Femeia susține ca a fost agresată de Johnny Depp, atunci când încă formau un cuplu. Deși actorul neagă orice acuzație, procesul s-a reluat marți, iar cei doi s-au prezintat în fața Curții de Justiție însoțiți de martori, avocați și gărzi personale. (VEZI ȘI: „ANDRELELE” S-AU REUNIT LA MARE, CU TOT CU NOII IUBIȚI. AU STAT TOȚI PATRU PE NISIP ȘI…)

Johnny Depp a fost prima persoană audiată marți. Actorul a menținut aceeași variantă a poveștii și a negat acuzațiile aduse. Însă… Amber Heard a depus noi probe la dosar, care dovedesc că actorul a lovit-o și a bruscat-o în perioada 2016-2017. Acuzațiile sunt formulate pentru perioada în care este știut că actorul avea mari probleme cu consumul de alcool.