Jojo

Blonda este una dintre vedetele care are grijă foarte mare de aspectul său fizic. Chiar dacă arată bine, actriţa este foarte atentă ce include în alimentaţie, însă se pare că a exagerat pentru că a ajuns în pragul anorexiei.
 

Cătălina Gramă sau Jojo aşa cum este cunoscută de cei din jur, după numele de scenă şi-a surprins fanii cu una dintre cele mai recente postări pe contul său de Facebook. Motivul este simplul fapt că aceasta este exagerat de slabă. Vedeta are stomacul lipit de spate şi este îmbrăcată într-o pereche de boxeri negri şi un top mulat, care îi puneau în evidenţă formele feminine.

Artista este foarte slaba
Artista este foarte slaba
În timp ce iubitul său Paul Ipate este în Cipru şi participă la „Ferma Vedetelor”, Jojo îşi postrează pe paginile de socializare imagini foarte provocatoare.
Artista este foarte slaba
Artista este foarte slaba

Imediat după ce a fost publicată fotografia, fanii artistei au înroşit butonul de like şi au comentat imaginea: “Ăsta nu este "abdomen plat " ci uscăciunea totală. Un exemplu foarte prost pentru noi adolescenţi”, „Mamaa, da urât mai arăţi, nici în visele mele cele mai negre nu aş vrea un abdomen ca al tău!”

Işi creşte băieţelul singură
Jojo este mama singură şi nu îi este deloc uşor. Vedeta se împarte cu greu între filmări, casă şi activitati zilnice.

Oana Pascaru

Citeste despre:jojo foarte slaba, jojo anorexica, jojo si paul ipate


Share On Facebook