Cristi Borcea

Geanina Terceanu, judecatoarea care s-ar fi iubit cu Borcea, poate parasi locuinta, desi se afla in arest la domiciliu. Instanta a decis ca aceasta poate sa iasa din casa doar ca sa-si duca fiica la gradinita.

Geanina Terceanu a fost arestata anul trecut de procurorii DNA, fiind acuzata ca a luat spaga ca sa-i scape de inchisoare pe inculpatii din Dosarul Transferurilor, printre care si Cristi Borcea. Potrivit unor surse judiciare, judecatoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucuresti, a dat declaratii complete in fata magistratilor, recunoscand inclusiv ceea ce anchetatorii aflasera dupa interceptarile telefoanelor persoanelor implicate si a operatiunilor de filaj derulate in acest dosar.

Judecatoarea Geanina Terceanu
Astfel, potrivit Romania Tv, judecatoarea a recunoscut si ca ar fi intretinut cu Borcea relatii intime, dar ca a fost ceva pasager.

Isi poate duce copilul la gradinita

ciocanel principal
Intre timp, Terceanu a fost plasata in arest la domiciliu, insa ea a contestat masura. Judecatorii i-au respins in parte cererea, insa i-au permis sa paraseasca domiciliul pentru o perioada determinata.
Prelungeste masura arestarii preventive la domiciliu a inculpatei TERCEANU GEANINA, pe o durata de 30 de zile, de la 09.01.2016 la 07.02.2016. Admite cererea inculpatei de parasire temporara a domiciliului, in zilele de luni pana vineri, intre orele 09-10 si 12-13, pentru a-si duce si aduce fiica, la si de la gradinita. Respinge ca nefondat capatul de cerere de parasire temporara a domiciliului, pentru a lucra colaborator la o societate de avocati.
Geanina Terceanu
Geanina Terceanu
Respinge ca inadmisibila cererea inculpatei de modificare a obligatiilor stabilite in cadrul masurii preventive a arestului la domiciliu, in sensul de a i se permite inculpatei a lua legatura cu doua persoane care, in prezenta cauza, au calitatea de martori
”, se arata in decizia instantei.

I-a achitat pe toti

transferuri
Geanina Terceanu a decis achitarea tuturor celor opt inculpati din dosar, in 3 aprilie 2012. Decizia a fost contestata de procurorii DNA la Curtea de Apel Bucuresti, care in 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse intre trei si opt ani de inchisoare, cu suspendare sau cu executare.
cristi borcea
Ulterior, Inalta Curte a decis rejudecarea cauzei, motivand ca judecatorii de la CAB au respins toate probele cerute, nu i-au ascultat temeinic pe cei opt oameni de fotbal acuzati si a dispus condamnarea pe probe in baza carora fuseseră anterior achitati, de Tribunalul Bucuresti.

Pedepse cu executare


Giovani si Victor Becali au fost arestati pentru ca au mituit-o pe judecatoare
Giovani si Victor Becali au fost arestati pentru ca au mituit-o pe judecatoare
In urma rejudecarii, tot la CAB, toti inculpatii au primit, in martie 2014, pedepse cu executare: Cristian Borcea si Ioan Becali cate sase ani si patru luni, Victor Becali, patru ani si opt luni, Gheorghe Copos, trei ani si opt luni, Mihai Stoica, trei ani si sase luni. Gheorghe Netoiu si Jean Padureanu, trei ani si patru luni.
victor becali
Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare si a fost recent eliberat conditionat.
 

Citeste despre:cristi borcea, judecatoare geanina terceanu, judecatoare cristi borcea, judecatoare borcea, dosarul transferurilor


Share On Facebook