Kamara a făcut sex cu una dintre concurentele de la “Puterea Dragostei”. Ce mesaje îi trimitea cântărețul când erau împreună

Publicat: 24/04/2019 | 11:00

Kamara și Thalida Trofin, noua concurentă de la “Puterea Dragostei”, au avut o relație în urmă cu ceva timp. Povestea lor de dragoste s-a derulat departe de ochii curioșilor, a povestit tânăra artistă. Mai mult, deși nu și-a asumat public relația cu el, cântărețul și-a dorit să fie primul bărbat din viața ei, iar evoluția lucrurilor dintre ei au avut un impact sfâșietor asupra participantei show-ului de la Kanal D. S-a aflat și ce mesaje îi trimitea cântărețul pe vremea când erau împreună.

Citește și: Kamara, scrisoare răvășitoare pentru fiul bolnav și mama micuțului! Reacția impresionantă a fostei soții de care s-a despărțit cu scandal

Kamara a făcut sex cu una dintre concurentele de la “Puterea Dragostei”

Citește și: Câți bani câștigă soția lui Kamara din videochat. “Lucrez câte opt ore pe zi”

Cântăreața Thalida Trofin a mărturisit că s-a înscris la “Puterea Dragostei” ca să își găsească sufletul pereche, după ce a trecut printr-o experiență nefericită, care a marcat-o profund. Ea a dezvăluit că s-a iubit cu un bărbat celebru, spunând că este un artist de 43 de ani, care a înșelat-o în timpul relației. “Am acceptat totul, faptul că era și cu alte fete în același timp cu mine. Și asta pentru că îl iubeam. Încă îl iubesc”, a dezvăluit Thalida Trofin în cadrul emisiunii prezentată de Andreea Mantea, relatează wowbiz.ro.

Colegele din show-ul difuzat la Kanal D au spus că artistul pe care Thalida Trofin  îl iubește este, de fapt, Kamara. Ulterior, artista a declarat că acesta a fost primul bărbat din viața ei: “Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine, dar totuși a vrut să fie primul meu bărbat. Am suferit enorm. Experiența asta m-a schimbat foarte mult”.

Citește și: Kamara a recunoscut în direct că vrea să întrețină relații intime cu un bărbat

Thalida Trofin a rememorat și ce mesaje îi trimitea Kamara în urmă cu câteva luni. Potrivit spuselor sale, cântărețul îi împărtășea iubirea și chiar avea gesturi față de ea prin care îi arăta dragostea pe care i-o poartă, iar aceasta îi răspundea la fel. După divorțul cu scandal de Oana, femeia cu care Kamara are un băiețel de 5 ani, artistul a prezentat-o în vara anului trecută pe Roberta ca fiind iubita lui. Coincidență sau nu… actuala iubită a cântărețului a fost concurentă la “Te vreau lângă mine” înainte de a fi cu Kamara.

Citește și...