Kamara, despre soţia lui: „A făcut sex cu acel bărbat, s-a întors la mine şi m-am culcat cu ea”. Reacţia Oanei în faţa acestor dezvăluiri intime

Publicat: 15/02/2018 | 16:04

Kamara şi soţia lui au ajuns faţă în faţă în platoul unei emisiuni. Cei doi au purtat un dialog civilizat despre problemele care au dus la divorţul lor. Totuşi, cei doi nu au ezitat să se acuze unul pe celălalt. Mă simţeam ca o femeie de serviciu", a spus la un moment dat soţia lui Kamara. Artistul de la "Alb Negru" are un băiat cu Oana: pe Leon Akim, în vârstă de aproape patru anişor.

Galant, Kamara i-a făcut un compliment Oanei, care e încă soţia lui, în acte: ”Astăzi, eşti frumoasă!”. Ulterior, cântăreţul de culoare a început şirul dezvăluirilor incendiare. Printre acestea se numără un episod de cumpănă din mariajul lor în care Oana a întreţinut relaţii intime cu un alt bărbat şi, după ce s-a întors acasă, s-a culcat şi cu soţul ei.

” Ea a făcut sex cu un bărbat şi s-a întors acasă… Şi am făcut sex cu ea. Am vrut să-i demonstrez ceva… Nu vreau să spun… Ulterior ne-am împăcat, a fost o perioadă… Înseamnă că m-ai minţit! Era bucuria mea să vin acasă la tine şi la copil! Am încercat toate variantele! Am făcut 10 pasi spre tine, tu făceai paşii înapoi, mereu… (…). În momentul în care tu spui că lucrurile s-au întâmplat altfel, nu înţeleg de ce trebuie să aducem în discuţie a treia persoană?? Nu judecam oamenii după mesaje”, a explicat Kamara motivul pentru care şi-a făcut soţia „diavol”.

”La noi era o perioadă de on şi off. Eu îmi impuneam singură să fie ok, dar nu era aşa! Dar ştiam, nu eram surprinsă, ştiam, de aia mă retrăgeam.. De aia nu am mai vrut să mă culc cu el. Că ştiam că face paşii ăia pentru asta! (….). Ba au legătură, au cu Leon! Eram diferiţi, de asta… A fost dorit, nu a fost programat! (…). La un moment dat, spre sfârşitul sarcinii am vrut să fie mai mult prezent…”, a declarat Oana, soţia artistului.

Oana şi Kamara au vorbit şi despre conceperea fiului lor. Aici, amândoi au fost de acord că micuţul Leon Akim a fost un copil dorit: ”Până la un moment dat, e dreptul ei, e mama copilului, poate să zică să nu fie o persoană lângă copil! Dar dacă sunt eu acolo?? E în mâini bune. Nu se va întâmpla să-l las pe el doar cu ea, dacă Oana nu-şi doreşte asta! E vorba despre noi doi, spui lucruri care nu au legătură cu noi doi! Nu ne-am dorit să ajungem aici. Eram un cuplu admirat, lumea ne aprecia, mergeam la emisiuni, totul era ok, pentru telespectatori. Pe de altă parte, aflu lucruri noi pe zi ce trece. Ai zis că ai mers mai departe. De ce nu te-ai oprit? De ce ai rămas însăcinată? Eu zic că a fost un copil dorit! Din moment ce nu foloseşti anticonceptionale… (…). Am fost plecat o singură dată 10 zile! Dar şi tu ai plecat, la Paris, eram împreună, chiar eu ţi-am luat biletele! (…). Ai uitat că ai fost la Moscova… Ideea e că tu ai decis să ieşi din grupul nostru, eram prieteni mai mulţi… Stai, ne înţelegem greşit… uteam să mergem împreună la Paris, dar ea nu a vrut asta… Nu e adevărat… Minte!”, a mai povestit Kamara în cadrul emisiunii “Wowbiz”.

Leon Akim, fiul celor doi, a venit pe lume la sfârşitul lunii mai a anului 2014. La începutul acestei luni, Oana a mărturisit cu lacrimi în ochi că băiatul lor a fost diagnosticat cu o boală gravă: ”Nimeni nu ştie, o spun în premieră, copilul nostru suferă de o formă de paralizie cerebrală”. Victor Slav şi Andreea Mantea au sărit în ajutorul soţiei lui Kamara, pe care au încercat să o consoleze.

Citește și...