Karmen nu își neglijează soțul, deși fetița lor are doar 3 luni! Cum l-a surprins înainte de partida de amor

Publicat: 16/11/2019 | 15:36

Micuța lor prințesă a împlinit recent trei luni de când a venit pe lume și, chiar dacă acum ea este prioritatea lor, Karmen nu își neglijează soțul. Aseară, talentata cântăreață i-a pregătit o surpriză romantică și… gustoasă… Alături, cei doi soți au servit câte un pahar de alcool care acţionează ca un afrodisiac. Impresionat de gestul soției sale, Bogdan Clăpescu i-a făcut o declarație de dragoste în public.

Citește și: Karmen Minune s-a fotografiat cu fetița ei. Detaliul care le-a atras atenția fanilor

Karmen, surpriză romantică pentru soțul ei, Bogdan Clăpescu

Fiica lui Adrian Minune și-a așteptat soțul acasă cu o cină romantică… După ce a pregătit o rețetă delicioasă de paste și a pus în pahare șampanie, Karmen a umplut casa de lumânări… camera în care au servit cina a fost extrem de frumos colorată, iar pe fiecare treaptă a scărilor, de la parter până la etajul 1, ea a pus câte o lumânare aprinsă. După ce și-a luat soția în brațe și a sărutat-o cu patos, Bogdan Clăpescu a filmat momentul în care a urcat la etaj, iar pe una dintre întregistrări a scris mesajul: “Fiecare zi cu tine e specială, Karmen”.

Cei doi soți au urcat scările ținându-se de mână, iar în imagini se poate observa că frumoasa cântăreață era și ea emoționată. Pe alte clipuri urcate pe Story-ul de la Instagram, Bogdan Clăpescu a completat declarația de dragoste pentru soția sa: “Îți multumesc pentru tot ce faci pentru mine ❤️”, “Te iubesc!”. Pe ultima poză făcută publică, înainte să se bucure de noaptea romantică în doi, soțul vedetei a notat: “P.S.: Ea a făcut surpriza”.

Karmen și-a surprins soțul aseară cu o cină romantică, iar prin casă a pus zeci de lumânări © Instagram Stories
Karmen și-a surprins soțul aseară cu o cină romantică, iar prin casă a pus zeci de lumânări © Instagram Stories

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Betty Salam lui Karmen Minune, la câteva zile după ce a născut-o pe Sofia

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

Citește și: Imagini care îți topesc inima! Ce a făcut Karmen în culisele de la Vocea României în timp ce sora ei, Adriana Simionescu, era pe scenă și cânta

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi s-au căsătorit civil pe 28 iunie 2019, într-un cadru de poveste pe malul unei piscine de lux din București. Ceremonia a avut loc în mare secret, însă, la câteva ore după ce au devenit soț și soție s-a aflat despre fericitul eveniment.

Citește și: Karmen, mărturisiri noi despre soțul ei, Bogdan Clăpescu: “Este o chestie ciudată, e genul acela de dragoste care…”

Ei au devenit părinți pe 1 august 2019. Fiica lui Adrian Minune a ales să nască prin cezariană la un spital de stat din București. Când a venit pe lume, micuța Sofia Maria Rossa avea 2,8 kilograme.