presedintele Romaniei

Presedintele Romaniei lucrului bine facut a reusit sa atraga dispretul unui numar foarte mare de sustinatori astazi, in urma celor declarate in legatura cu scandalul dintre trustul Intact si ANAF.

Iohannis a luat apararea celor 5 posturi TV ale lui Dan Voiculescu si a contestat in public decizia ANAF conform careia Antenele ar trebui sa elibereze spatiile in care isi desfasoara activitatea si care apartin Statului Roman. Presedintele a spus ca decizia ANAF este o lovitura pentru libertatea de exprimare, chiar daca hotararea judecatoreasca definitiva de evacuare a fost data in urma unui proces indelun, finalizat de mai bine de doi ani.

Seful statului a pierdut peste 13.000 de fani in doar cateva ore
Seful statului a pierdut peste 13.000 de fani in doar cateva ore

Rabufnirea i-a adus presedintelui pierderi alarmante in ceea ce priveste popularitatea si simpatia alegatorilor, iar acest lucru s-a vazut foarte clar pe Facebook, unde Presedintele a pierdut peste 13.000 de fani in doar cateva ore, rata uriasa luand in considerare timpul scurt.

Unii alegatori romani nu il mai simpatizeaza pe presedintele Romaniei
Unii alegatori romani nu il mai simpatizeaza pe presedintele Romaniei

In prezent (la ora redactarii materialului), acesta mai are doar 1.703.919 de fani activi pe retelele de socializare, de la aproape 1.718.000, cat avea inainte.
Mircea Badea a scris pe pagina personala ca initiativa Presedintelui a fost una corecta si si-a indemnat fanii sa aprecieze pagina acestuia, pentru a-l ajuta sa-si inlocuiasca sustinatorii pierduti cu aceasta declaratie.

Ruxandra Patru

Citeste despre:presedintele romaniei klaus iohannis, dan voiculescu anaf


Share On Facebook