L-am găsit pe fostul soț al lui Teo Trandafir! Cum arată + actuala lui soție

Publicat: 21/07/2019 | 09:10

În urmă cu aproximativ șapte ani, Teo Trandafir radia de fericire când și-a unit destinul cu iubitul ei, Constantin Iosef. Chiar dacă s-au complimentat în interviuri, iar povestea lor de dragoste părea de nezdruncinat, la scurt timp, căsnicia s-a încheiat. După ce s-a despărțit de vedetă,  Constantin Iosef a ieșit din lumina reflectoarelor și și-a văzut liniștit de viață. După ani și ani, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale, de ultimă oră, cu fostul soț al prezentatoarei TV. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA STAN, DOSAR PENAL DUPĂ CE A PROVOCAT UN ACCIDENT CU RĂNIȚI ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI)

După ce a divorțat de Teo Trandafir,  Constantin Iosef nu a mai fost prezent în paginile ziarelor sau în emisiunile de televiziune, dar se pare că îi merge foarte bine. Fostul soț al vedetei și-ar fi refăcut viața sentimentală și etalează o formă fizică de invidiat. (NU RATA: SIMONA HALEP & NOUL IUBIT, TONI IURUC, FOTOGRAFIAȚI DE MÂNĂ ÎN PARCUL HERĂSTRĂU!)

Tandru și foarte atent cu noua parteneră

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Constantin Iosef într-un celebru local situat în partea de nord a Capitalei, acolo unde a ales să petreacă alături de noua lui parteneră de viață, câțiva prieteni, dar și unul dintre fiii săi.

Fostul soț al lui Teo Trandafir, care părea să fie într-o formă de zile mari, a demonstrat că este un adevărat gentleman. Pe toată perioada pe care au petrecut-o în restaurant, Constantin Iosef a fost foarte atent la femeia de lângă el. Mai mult decât atât, nu de puține ori, bărbatul a fost protagonistul unor momente tandre. Fostul soț al lui Teo și-a îmbrățișat partenera, ba chiar a sărutat-o de câteva ori.

Până în 2010, Constantin Iosef a fost căsătorit cu Cerasela Simona Hordobeţiu, fostă sportivă de mare performanţă la patinaj viteză. (NU RATA, AICI: BARONUL ÎNDRĂGOSTIT, SĂRUTURI PĂTIMAȘE CU ”RUBENSIANA”)

Teo Trandafir: ”Nu pot sta măritată!”

Teo Trandafir a trecut, în urmă cu aproximativ șapte ani, prin al doilea divorţ. La sfârşitul lui 2012, ea a divorţat de fostul rugbist Constantin Iosef, mariajul lor rezistând doar câteva luni. Cei doi s-au căsătorit pe 2 iunie 2012, în ziua în care Teo a împlinit 44 de ani. Recent, însă, vedeta de televiziune a mărturisit că nu s-ar mai vedea măritată și a vorbit deschis și despre motivele pentru care nu ar mai îmbrăca rochia de mireasă. (VEZ ȘI: SOȚIA L-A AMENINȚAT CU DIVORȚUL PE ILIE NĂSTASE!)

„La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu…(…). Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?”, a spus Teo într-un interviu pentru o publicație din România. Cât despre copii, ei bine, Teo Trandafir a mărturisit că ea nu ar fi fost făcută să fie mamă și că nu și-ar fi dorit copii. Maia însă a fost un dar trimis de Dumnezeu. (NU RATA: SANDRA IZBAȘA, PIRUETE EROTICE LA UN PARTY ”PE VECHI”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...