L-am găsit pe singurul martor al accidentului: ”L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu! Repeta continuu că…” / „Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată și… gata!”

Publicat: 10/09/2019 | 09:11

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisiri uluitoare. Singurul martor al accidentului în care a fost implicat fiul șefului de la Ligă a făcut mărturisiri șocante. Bărbatul care la scos pe Mario Iorgulescu din bolidul de lux avariat a povestit cu lux de amănunte cum s-au petrecut lucruile după impactul violent al celor două autovehicole.(CITEȘTE ȘI: VICTIMA LUI MARIO IORGULESCU ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA! A REFUZAT SĂ PLECE DE ACASĂ: ”I-A SPUS SOȚIEI LUI CĂ…”)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a găsit pe singurul martor al teribilului accident ce s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe șoșeaua Chitilei și în care a fost implicat Mario Iorgulescu, băiatul șefului de la LPF.(CITEȘTE ȘI: MARIO IORGULESCU A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ?! ÎNAINTEA ACCIDENTULUI, ÎȘI ANUNȚASE PRIETENII CĂ…)

Bărbatul, care a ajuns primul la locul tragediei, a povestit în amănunt momentele șocante prin care a trecut după ce cele autoturisme s-au ciocnit violent.(NU RATA, AICI: EL ESTE TÂNĂRUL CARE A MURIT ÎN URMA ACCIDENTULUI PRODUS DE MARIO IORGULESCU! DANY AVEA 24 DE ANI ȘI DOUĂ FETIȚE LA CARE ABIA AȘTEPTA SĂ AJUNGĂ)

”Accidentul s-a produs în fața mea. Eu mă aflam cu mașina în spatele băiatului cu Audi. L-am văzut cum a zburat din mașină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror. M-am dus la el și i-am zis – Dacă trăiești și mă auzi, te rog să clipești!. A apucat să mai clipească o dată și… gata! . M-am dus către cealaltă mașină. L-am scos din mașină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii și-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă și i-am dat lui Mario apă, apoi au venit și ajutoarele”, a mărturisit martorul accidentului, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Mașina în care se afla fiul șefului de la Ligă a fost distrusă în totalitate

Mai mult decât, bărbatul care a ajuns primul la locul accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu, ne-a mărturist faptul că șeful de la Ligă a ajuns la scurt timp la fața locului și că a preferat discreția.(NU RATA, AICI: IMAGINI ȘOCANTE CU MOMENTUL ACCIDENTULUI PRODUS DE MARIO IORGULESCU! ”GONEA” CA O RACHETĂ!)

”Domnul Gino Iorgulescu cred că a ajuns la locul accidentului după 15-20 de minute. Era îmbrăcat într-un trening negru și a preferat să privească totul de la distanță. A fost extrem de reticent și atunci când l-au abordat polițiștii. Nu a vrut să se apropie., ne-a dezvăluit acesta.

Imagini de coșmar suprinse la scurt tip după producerea accidentului

Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra volanului

Mario Iorgulescu a fost internat duminică în Spitalul Elias din Capitală, în urma unui accident grav produs la ieșirea din București, în urma căruia celălalt șofer a murit.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineață cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc, au explicat surse din Poliție pentru mediafax.ro.(CITEȘTE ȘI: ULTIMA ORĂ: MEDICII DE LA ELIAS AU FĂCUT ANUNȚUL DESPRE STAREA LUI MARIO IORGULESCU! VESTEA PRIMITĂ DE FAMILIA TÂNĂRULUI)

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...