kasem

Medicul Kasem, condamnat la patru ani de inchisoare pentru moartea unei paciente, sustine ca el este medicul care se va ocupa de operatiile de reconstructie ale victimelor din Colectiv. CANCAN.ro a stat de vorba cu Raed Arafat si a aflat adevarul.

Duminica, medicul Kasem Abu Bakr a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, dupa ce, in urma cu trei ani, o pacienta a murit dupa o operatie de liposuctie. Liana, in varsta de 56 de ani, a decedat la 48 de ore dupa operatie, timp in care esteticianul a asigurat-o ca este normal sa se simta rau si sa aiba dureri. Familia femeii i-au cerut lui Kasem un million de euro, insa instant a decis ca el sa plateasca 220 de mii de euro despagubire. Aceasta nu este singura acuzatie de malpraxix, el fiind pus la zid de alte paciente, care i-au facut reclamatie la colegiul medicilor, acuzandu-l ca le-au desfigurat.

Raed Arafat spune tot despre “esteticianul vedetelor”!

In cursul zilei de astazi, Kasem a declarat ca nu este vinovat de nimic si ca el si-a facut exemplar meseria. Avocatii sai au depus deja cererea de recurs, timp in care medicul va putea practica. Mai mult, esteticianul a marturisit ca are multa treaba, pentru ca el se va ocupa de operatiile de reconstructive a catorva pacienti din clubul Colectiv. Intrebat daca a intrat in legatura cu autoritatile si cu familiile victimelor din dezastruosul incendiu, Kasem a spus clar si raspicat ca da.

Kasem Abu Bakr (stanga-sus) sustine sus si tare ca a fost insarcinat sa se ocupe de operatiile de reconstructie ale victimelor din Colectiv, insa Raed Arafar (dreapta-sus) infirma categoric acest lucru
Kasem Abu Bakr (stanga-sus) sustine sus si tare ca a fost insarcinat sa se ocupe de operatiile de reconstructie ale victimelor din Colectiv, insa Raed Arafar (dreapta-sus) infirma categoric acest lucru

In realitate, lucrurile nu stau deloc asa:”Acest om nu a vorbit nici cu mine si nici cu cineva din Ministerul Sanatatii. Nici nu il cunosc, nu l-am vazut in viata mea. Nu se pune problema ca el se ocupe de victimele din Colectiv. Acest gen de decizii apartin ministerului, impreuna cu familiile. Vom face absolut tot ceea ce este nevoie pentru ei”, a declarat Raed Arafat, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:kasem abu bakr condamnat la inchisoare, kasem abu bakr medic esttetician, raed arafat colectiv


Share On Facebook