La 3 ani de la tragedia aviatică, fiul lui Adrian Iovan, ”hărţuit” pentru pensia pilotului

Au trecut trei ani de la accidentul aviatic în care şi-a pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan, vestea şocând o ţară întreagă. După decesul lui, Romaniţa şi Albert, fiul pe care îl are cu pilotul, se ”războiesc” cu Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti.  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Totul a început după ce la două luni de la moartea lui Adrian Iovan, moştenitorul lui, Albert, reprezentat de mama sa, a cerut pensia tatălui său, din perioada 1 august 2011 până la sfârşitul anului 2013, suma ajungând la aproape 300.000 de lei. Romaniţa Iovan a dat în judecată Casa de Pensii pentru acest drept şi a câştigat procesul, încasând, la sfârşitul lui 2015, aproximativ 280.000 lei.

Lucrurile au luat însă o întorsătură neaşteptată, iar Judecătorii Tribunalului Bucureşti au soluţionat contestaţia făcută de reprezentanţii Casei de Pensii, iar magistraţii au dispus întoarcerea executării, astfel încât moştenitorul lui Adrian Iovan a fost obligat să restituie banii în tranşe. La sfârşitul anului trecut, avocatul Romaniţei a declarat că o bună parte din sumă a fost returnată, banii fiind reţinuţi din pensia de urmaş al lui Albert. Chiar dacă Romaniţa a achitat o sumă importantă de bani, după ce a pierdut procesul, problemele nu s-au încheiat pentru ea şi fiul ei, deoarece Casa de Pensii i-a dat, din nou, în judecată.

Adrian Iovan a murit în urmă cu 3 ani.
Adrian Iovan a murit în urmă cu 3 ani.

Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa în accident de avion

Pilotul Adrian Iovan a murit în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni. Studenta Aurelia Ion a murit şi ea, iar copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir, Valentin Calu, Cătălin Pivniceru şi Sorin Ianceu au fost răniţi. Echipa medicală se îndrepta de la Bucureşti la Oradea, unde trebuia să preleveze ficatul unui donator de peste 60 de ani, care suferise un accident vascular cerebral.

Citeste despre:adrian iovan, adrian iovan pensie, romanita iovan, albert iovan


Share On Facebook